aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΖήτησε από μόνος του να απαντήσει για την τετραμελής επιτροπή ο Κετσπάγια

Ζήτησε από μόνος του να απαντήσει για την τετραμελής επιτροπή ο Κετσπάγια

Αν και πριν την έναρξη της συνέντευξης Τύπου του Τιμούρ Κετσπάγια λέχθηκε από τον εκπρόσωπο Τύπου, Δημήτρη Χριστοφόρου να γίνουν ερωτήσεις που αφορούν τον αγώνα με τη Γάνδη, ο Γεωργιανός ζήτησε και απάντησε σε ερώτηση για την σύσταση τετραμελούς επιτροπής από τη διοίκηση της «Κυρίας», η οποία θα έχει συνάντηση μαζί του και με ποδοσφαιριστές της ομάδας με σκοπό την ομαλή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Μάλιστα, σε αντίθεση με ότι περίμεναν πολλοί δεν είχε κανένα πρόβλημα με αυτό. «Δεν είναι η πρώτη φορά που συζητάμε με τον πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Είναι πολύ καλό αυτό, δεν είναι κακό αυτό. Είναι νέοι άνθρωποι που έχουν όραμα θέλουμε να συνεργαστούμε για το καλό της ομάδας. Για να πετύχουμε αυτά που έχουμε πετύχει παίζει ρόλο ότι έχουμε ανθρώπους γύρω μας για να μπορούμε να συνεργαστούμε για το καλό της ομάδας. Δεν είναι τίποτα, συζητάμε για να βελτιώσουμε και να πάει μπροστά η ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει συνεργασία της ομάδας με τη διοίκηση», ανέφερε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ