aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΖήτημα αν έχουν μαζευτεί 150.000 ευρώ

Ζήτημα αν έχουν μαζευτεί 150.000 ευρώ

Ένα από τα θέματα που απασχολούν έντονα τη διοίκηση της Ανόρθωσης αυτή την περίοδο είναι το οικονομικό. Η διοίκηση προσπαθεί να βγει στον κόσμο και να μαζέψει χρήμα που θα τη βοηθήσει να καλύψει ένα σημαντικό μέρος των 650.000 ευρώ που απαιτούνται μέχρι το τέλος του μήνα.

Για την ώρα είναι ζήτημα αν έχουν μαζευτεί 150.000 ευρώ, από τις κινήσεις που έγιναν. Περίπου 140.000 ευρώ ήταν οι υποσχέσεις για εισφορές που πήρε η διοίκηση Χρήστου Πουλλαΐδη από μέλη της Γενικής Συνέλευσης, όμως έχει μαζευτεί μόνο ένα μέρος του ποσού.

Επίσης, γίνεται προσπάθεια εισροής ρευστού μέσω της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας και των θέσεων στα θεωρεία, των οποίων η διορία για ανανέωση λήγει σήμερα.

Μέσα και από αυτές τις ενέργειες υπάρχει η αισιοδοξία ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί και θα στηρίξει την όλη προσπάθεια, ενώ αναμένεται να προκύψουν έσοδα από διαφημίσεις και χορηγούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ