aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΖελ-Άγια νύχτα για τον Εθνικό Άχνας! (pics)

Ζελ-Άγια νύχτα για τον Εθνικό Άχνας! (pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Τεράστια νίκη για τον Εθνικό Άχνας επί της Ανόρθωσης! Με πρωταγωνιστή τον Εμιλιάνο Ζελάγια, ο οποίος σκόραρε το πρώτο γκολ και κέρδισε το πέναλτι, από το οποίο προήλθε το δεύτερο (σκόρερ ο Πινσέλι), έβαλε stop στο νικηφόρο σερί της «Κυρίας» και αφού έφτασε στους 11 βαθμούς ανέβηκε στην 9η θέση της βαθμολογίας μαζί με την Καρμιώτισσα.

Από την άλλη, η «Κυρία» υστέρησε σε σχέση με τα προηγούμενα δύο παιχνίδια της (Δερύνεια και Δόξα) και μοιραία επανήλθε στα –προ-Λέβι- αρνητικά αποτελέσματα. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα και η προσωρινή διακοπή διάρκειας πέντε λεπτών λόγω ρίψης αντικειμένων από τους φίλους της Ανόρθωσης.

Το σκορ άνοιξε στο 41ο λεπτό ο Ζελάγια με δυνατό σουτ εντός περιοχής και το 2-0 ήρθε με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πινσέλι στο 73′. Στο 80′ η Ανόρθωση μείωσε από τα 11 βήματα, με τον Ράγιος, όμως παρά την πίεση που εξάσκησε στα τελευταία λεπτά το σκορ δεν άλλαξε και αφού ηττήθηκε για Τρίτη φορά φέτος έμεινε στο -5 από τον 6ο Ερμή.

Εθνικός Άχνας (Βάλντας Ιβανάουσκας): Πρότσιεκ, Κυπριανού, Γκριγκαλάβα, Στόιτσεφ, Φιλίπποφ, Πινσέλι, Αράμπαλ, Χατζηβασίλης (90’+4 Τσικάρσκι), Κιπιάνι (78′ Ιλουρίντζε), Ζελάγια, Κατσιαράβα (90’+7 Αρέστη).

Ανόρθωση (Ρόνι Λέβι): Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Σιβού, Ερέρο, Σάντος, Βίκτορ, Οικονομίδης (46′ Καλδερόν), Πελέ, Κυριάκου (77′ Καρλίτος), Ράγιος, Γκονσάλβες.

Σκόρερ: Ζελάγια 41′, Πινσέλι 73′ / Ράγιος 80′

Κίτρινες: Αράμπαλ, Χατζηβασίλης, Στόιτσεφ, Ιλουρίντζε / Γκονσάλβες, Σάντος

Αποβολές: –

Γήπεδο: Δασάκι

Διαιτητής: Κώστας Ψευδιώτης.

Α’ βοηθός: Μιχάλης Σωτηρίου.

Β’ βοηθός: Γεώργιος Σάββα.

Τέταρτος: Ανδρέας Ορθοδόξου.

Παρατηρητής: Κώστας Καπιτανής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ