aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΎστατη έκκληση ή σε νέα αναζήτηση

Ύστατη έκκληση ή σε νέα αναζήτηση

ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΛΟΥΚΑ

Τρία είναι τα ορατά ενδεχόμενα ενόψει της κρίσιμης σημερινής (18:00) Γενικής Συνέλευσης. Γύρω στα 600 ενεργά μέλη του συλλόγου κλήθηκαν να παραβρεθούν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και να αποτρέψουν τον κίνδυνο να μείνει ακέφαλη η Ανόρθωση, μετά τη μη εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη διαδοχή του Χρήστου Πουλλαΐδη.

Η έκκληση προς τον οποίο να αλλάξει γνώμη και να παραμείνει επικεφαλής της διοίκησης, άρα και ως ο οικονομικός αιμοδότης του συλλόγου, αντικατοπτρίζει την άποψη μιας σημαντικής μερίδας μελών, την οποία προτίθενται να εκφράσουν ενώπιον του μεγαλομετόχου.

Εάν ο τελευταίος υλοποιήσει την εξαγγελία του για αποχώρηση από τα διοικητικά, αναμένεται να αναζητηθεί άτομο για να πάρει εντολή εξεύρεσης 15μελούς σχηματισμού, ικανού να ανταποκριθεί στις συνολικές οικονομικές απαιτήσεις της «Κυρίας» για τη νέα χρονιά, που θα τύχει έγκρισης ενώπιον της επόμενης συνέλευσης. Διότι με τα νέα δεδομένα, το σωματείο θα είναι ο μεγαλομέτοχος της ποδοσφαιρικής εταιρείας για την περίοδο 2016-17.

Σε περίπτωση που ούτε αυτή η προσπάθεια αποδώσει, θα οριστεί νέα εκλογική Γενική Συνέλευση με την ελπίδα πως θα κατατεθούν υποψηφιότητες. Ένα σενάριο με σοβαρές συνέπειες για την ποδοσφαιρική ομάδα, η έναρξη της προετοιμασίας της οποίας είναι ορισμένη για την προσεχή Δευτέρα, εν μέσω πολλών εκκρεμοτήτων στο ρόστερ.

Κι όλα αυτά ενώ τα οικονομικά των κυανόλευκων της Αμμοχώστου βρίσκονται στο καλύτερο σημείο των τελευταίων χρόνων, μετά την αισθητή μείωση του χρέους (στα 6,8 εκατομμύρια ευρώ) και τη διευθέτηση όλων των υποθέσεων που εκκρεμούσαν στο CAS. Μια πρόοδος που δεν καθιστά δύσκολη τη διοικητική διαχείριση ενός από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Κύπρου. Τον οποίο όμως ταλανίζει το γεγονός ότι αριθμός μελών του οχυρώνεται πίσω από την υποστήριξη ή από την αντιπαλότητα σε πρώην προέδρους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ