aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΥπόθεση Ουζόχο: Ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία

Υπόθεση Ουζόχο: Ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία

Μετά από περίπου δύο ώρες ολοκληρώθηκε η διαδικασία αγόρευσης των δικηγόρων του Απόλλωνα και της Ανόρθωσης ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή στα γραφεία της ΚΟΠ για την πολύκροτη υπόθεση με το δελτίο υγείας του τερματοφύλακα της «Κυρίας» Φρανσίς Ουζόχο.

Η κάθε πλευρά λοιπόν εξέφρασε τη θέση της για το θέμα και πλέον η μπάλα είναι στα πόδια του Αριστοτέλη Βρυωνίδη, ο οποίος καλείται μέσα από τα στοιχεία που έχει στην κατοχή, να πάρει μια τελεσίδικη απόφαση, η οποία αναμένεται είτε σήμερα το απόγευμα είτε αύριο το πρωί όπως ανέφερε στα ΜΜΕ ο δικηγόρος της Ανόρθωσης, Γιώργος Χριστοφίδης, κατά την αποχώρησή του από τα γραφεία της ΚΟΠ.

«Έχει ολοκληρωθεί πλήρως η διαδικασία, ο Αθλητικός Δικαστής άκουσε τα επιχειρήματα και των δύο πλευρών, και έχει επιφυλαχθεί η απόφασης. Αναμένεται να ανακοινωθεί είτε αργά το απόγευμα, είτε αύριο το πρωί. Συνιστώ λίγη υπομονή σε όλους μας τουλάχιστον μέχρι την έκδοση της απόφασης, για να αξιολογήσουμε τα αποτελέσματα της απόφασης».

Η εκδίκαση της ένστασης έγινε στην παρουσία των δικηγόρων Ανδρέα Κορομία (Απόλλων) και Γιώργου Χριστοφίδη (Ανόρθωση), αλλά και εκπροσώπων των δύο ομάδων. Την ομάδα της Λεμεσού εκπροσώπησαν επίσης ο εκ των αντιπροέδρων του Απόλλωνα Αντώνης Γλυκής, ο Γενικός Διευθυντής της ποδοσφαιρικής εταιρείας Γιώργος Παπαγιάννης, ενώ την ομάδα της Αμμοχώστου εκπροσώπησε ο πρόεδρος Ανδρέας Παντελή.

Η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy ήταν στα γραφεία της ΚΟΠ θα μετέφερε όλα όσα συνέβησαν.



ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ