aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΥπόθεση Ουζόχο: Ο Βρυωνίδης αποφάσισε νέα αναβολή και παράταση στην αγωνία

Υπόθεση Ουζόχο: Ο Βρυωνίδης αποφάσισε νέα αναβολή και παράταση στην αγωνία

Νέα δεδομένα έχουμε στην υπόθεση για το πολύκροτο θέμα με το δελτίο υγείας του Φρανσίς Ουζόχο.

Μετά από τις ραδιοφωνικές παρεμβάσεις του Αντρέα Μιχαηλίδη βγήκαν νέα στοιχεία στην επιφάνεια, τα οποία «ανάγκασαν» τον Αθλητικό Δικαστή, Αριστοτέλη Βρυωνίδη να καλέσει ξανά τις νομικές πλευρές των δύο ομάδων Απόλλων (Αντρέας Κορομίας) και Ανόρθωσης (Γιώργος Χριστοφίδης) για νέα διαδικαστική διαδικασία, η οποία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Παρασκευής.

Διαβάστε επίσης: «Πυρά» Μιχαηλίδη σε ΚΟΠ και Αθλητικό Δικαστή: «Γελοίες καταστάσεις…»

Η εκδίκαση της ένστασης του Απόλλωνα, πήρε αναβολή για την ερχόμενη Δευτέρα και αναμένουμε λοιπόν να δούμε αν βγει επιτέλους… καπνός. Eάν προκύψουν νέα στοιχεία τα οποία ο Αθλητικός Δικαστής Αριστοτέλης Βρυωνίδης κληθεί να εξετάσει και να αξιολογήσει, δεν αποκλείεται να καλέσει για νέα διαδικαστική διαδικασία τις νομικές πλευρές των δύο ομάδων. Λογικά θα εκδώσει ανακοίνωσει και η ΚΟΠ.

Διαβάστε επίσης: Η απάντηση της ΚΟΠ σε Μιχαηλίδη

Η ιστοσελίδα μας, Goal.com.cy βρέθηκε στα γραφεία της ΚΟΠ και σας ενημέρωνε για όλα όσα συνέβησαν και λέχθηκαν στο κτήριο της ΚΟΠ.



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ