aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΥπόθεση Ουζόχο: Ο Αθλ. Δικαστής κρατά το «μαχαίρι»… θα κόψει το «καρπούζι»;

Υπόθεση Ουζόχο: Ο Αθλ. Δικαστής κρατά το «μαχαίρι»… θα κόψει το «καρπούζι»;

Στις 15:00 το απόγευμα ο Αθλητικός Δικαστής θα εξετάσει την ένσταση του Απόλλωνα κατά του κύρους της αναμέτρησης με την Ανόρθωση για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος, για αντικανονική συμμετοχή του Φράνσις Ουζόχο. Το… μαχαίρι και το καρπούζι με πιο απλά λόγια είναι πλέον στα χέρια του Αριστοτέλη Βρυωνίδη, ο οποίος εν μέσω ερευνών της Αστυνομίας καλείται να εκδικάσει την υπόθεση που μετατράπηκε σε σήριαλ.

Διαβάστε επίσης: Yπόθεση Ουζόχο: Ο «κανιβαλισμός» στο μεγαλείο του

Ο Αθλητικός Δικαστής θα εξετάσει όλα τα δεδομένα που έχει ενώπιον του, αφού προηγουμένως αγορεύσουν οι δικηγόροι των δύο πλευρών και έχοντας και τα πρακτικά της συνεδρίας του ΚΟΑ, που οδήγησαν στην ακύρωση του Δελτίου Υγείας του Νιγηριανού τερματοφύλακα της «Κυρίας». Το «κλειδί» φυσικά στην όλη υπόθεση είναι η ερμηνεία της ακύρωσης του Δελτίου Υγείας του ποδοσφαιριστή, δηλαδή αν δηλαδή ακυρώθηκε από το Σάββατο 9/2 και εντεύθεν ή εξ αρχής. Το γεγονός όμως ότι η απόφαση του ΚΟΑ για την ακύρωση του Δελτίου Υγείας του Φράνσις Ουζόχο πάρθηκε δια πλειοψηφίας και όχι ομόφωνα, ίσως παίξει τον δικό του λόγο.

Διαβάστε επίσης: Η… κουτσή Μαρία τι λέει για τον Ουζόχο;

Από πλευράς Απόλλωνα, θεωρούν ότι μετά και την ακύρωση του Δελτίου Υγείας του ποδοσφαιριστή , ο Αθλητικός Δικαστής δεν έχει άλλη επιλογή από το να κάνει αποδεκτή την ένσταση, κατακυρώνοντας το ματς υπέρ τους, ενώ από την άλλη πλευρά στην Ανόρθωση θεωρούν πως το Δελτίο Υγείας έπαψε να ισχύει από τη μέρα που πήρε την τελευταία του απόφαση το Δ.Σ. του ΚΟΑ, άρα βάσει αυτού ο παίκτης δεν αγωνίστηκε αντικανονικά.

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Ουζόχο: Σημείο κλειδί οι γραφολογικές εξετάσεις

Δεν αποκλείεται το σενάριο ο Αθλητικός Δικαστής να εξετάσει την υπόθεση και να επιφυλάξει την απόφαση του για μεταγενέστερο στάδιο. Πάντως, όποια κι αν είναι η απόφαση που θα παρθεί, θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρξει έφεση από την ομάδα που θα νιώθει αδικημένη και η υπόθεση θα πάρει παράταση γι’ άλλες λίγες ημέρες για να εξεταστεί η ένσταση και να εκδοθεί η τελεσίδικη απόφαση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ