aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΥπόθεση Ουζόχο: H πιο κρίσιμη συνεδρία, αποφασίζει ο Βρυωνίδης

Υπόθεση Ουζόχο: H πιο κρίσιμη συνεδρία, αποφασίζει ο Βρυωνίδης

Την πιο κρίσιμη συνεδρία του μέχρι φυσικά την επόμενη θα πραγματοποιήσει σήμερα το νεοσύστατο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΑ. Στο πλαίσιο της συνεδρίασης, θα βγει η ετυμηγορία του Οργανισμού για την ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης-ακύρωσης του δελτίου υγείας του Νιγηριανού τερματοφύλακα Φράνσις Ουζόχο και θα ενημερώσει έως το μεσημέρι τον Αθλητικό Δικαστή της ΚΟΠ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνεδρία θα αρχίσει στις 10:00 το πρωί και ο Αριστοτέλης Βρυωνίδης θα βρίσκεται στο «ακουστικό» ούτως ώστε να ανακοινώσει ακολούθως την απόφασή του για την ένσταση του Απόλλωνα στο παιχνίδι με την Ανόρθωση (19η αγωνιστική).

Η υπόθεση σχετικά με το δελτίο υγείας του ποδοσφαιριστή εξετάστηκε από τον Αθλητικό Δικαστή και εντός της ημέρας εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κοινοποιήσει την απόφασή του επί του πολύκροτου σίριαλ, με την ομάδα που δεν θα δικαιωθεί να αναμένεται πως θα ασκήσει έφεση, έχοντας επομένως νέα επεισόδια. Τα νομικά επιτελεία του Απόλλωνα και της Ανόρθωσης, όπως  κι η πλειονότητα των ποδοσφαιρόφιλων, έκαναν αρκετή υπομονή έως τώρα, αναμένοντας σήμερα να πληροφορηθούν την απόφαση του κ. Βρυωνίδη και αναλόγως θα διαμορφωθεί η επόμενη μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ