aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΥπολείπεται ένα αρκετά μεγάλο ποσό (απογοήτευση από τη συνάντηση)

Υπολείπεται ένα αρκετά μεγάλο ποσό (απογοήτευση από τη συνάντηση)

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο Χρίστος Πουλλαΐδης και οι συνεργάτες του ανέλυσαν σε συνάντησή τους όλα τα θέματα που αφορούν στον σύλλογο με επίκεντρο το οικονομικό. Μία συνάντηση της οποίας το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό μιας και ο Πουλλαΐδης δεν πήρε τα στηρίγματα και τις λύσεις που επιδίωκε για την επόμενη μέρα.

Η συνάντηση έγινε παρουσία περίπου 50 ατόμων, με τους μόνους από τους πρώην προέδρους που δήλωσαν παρών, να είναι οι Κίκης Κωνσταντίνου και Σάββας Κάκος. Πλέον η προσοχή όλων, στρέφεται στις προθέσεις του Πουλλαΐδη και τι στάση θα κρατήσει, μετά από αυτό την αποψινή συνάντηση.

Σε λίγες μέρες, άλλωστε, η Ανόρθωση καλείται να καταβάλει 642 χιλιάδες ευρώ για τα κριτήρια Ιουνίου και ψάχνει να συμπληρώσει το ποσό, ώστε να μην έχει οποιεσδήποτε συνέπειες. Κάποια λεφτά έχουν μαζευτεί από εισφορές φίλων της ομάδας αλλά και από τον –μικρό- αριθμό εισιτηρίων διαρκείας που έχουν διατεθεί.

Το ποσό που υπολείπεται είναι αρκετά μεγάλο και αν δεν συμβάλουν οι Ανορθωσιάτες, οι οποίοι έχουν την οικονομική ευχέρεια, τότε η ομάδα ίσως αντιμετωπίσει πρόβλημα. Ο Πουλλαΐδης, θέλει να νιώσει ότι δεν είναι μόνος στην προσπάθεια που κάνει και ότι έχει τη στήριξη κι άλλου κόσμου.

Δεν αποκλείεται να ζητήσει ευθέως από κάποιους επιφανείς παράγοντες της «Κυρίας» να έρθουν πιο κοντά στην ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ