aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΥπέρ της δοκιμής παικτών

Υπέρ της δοκιμής παικτών

Σε αντίθεση με την άποψη των περισσότερων προκατόχων τους σχετικά με μια από τις μεθόδους στελέχωσης του ρόστερ, ο Αλμπέρτο Μπενίτο και ο Αντόνιο Πούτσε επιτρέπουν τη δοκιμή ποδοσφαιριστών στην Ανόρθωση, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής, αποφάσισαν ή συνηγόρησαν, στην άφιξη υποψηφίων για μια θέση στο ρόστερ, όπως αποδεικνύει η παρουσία στις προπονήσεις των Γιώργου Καρακούτη, Λούις Μπένετ, Τιάγκο Σίλβα και όχι μόνο.

Στο «μικροσκόπιο» των Ισπανών βρίσκεται και αριθμός Κυπρίων παικτών, οι οποίοι ανήκουν σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών και κατόπιν σχετικής άδειας, συμμετέχουν στις προπονήσεις της «Κυρίας».

Πρόκειται για ποδοσφαιριστές οι οποίοι επιλέχθηκαν από τον βοηθό τεχνικό διευθυντή. Από αυτούς, ο μόνος που θεωρείται βέβαιος προς απόκτηση, όπως ενημέρωσαν οι κυανόλευκοι, είναι ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος.

Στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, συμμετέχουν και νεαροί από την εφηβική Ανόρθωση, όπως ο κίπερ Δημητρίου. Όσοι ικανοποιήσουν τον προπονητή θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για την Πολωνία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ