aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΥπέγραψε ο Νόβοτνι, η Μπόχουμ πρόλαβε την Ανόρθωση

Υπέγραψε ο Νόβοτνι, η Μπόχουμ πρόλαβε την Ανόρθωση

Ο Σόμα Νόβοτνι έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου και απομένει η ανακοίνωση της Ανόρθωσης για την απόκτησή του. Ο Ούγγρος σέντερ φορ βρίσκεται στην Κύπρο από το βράδυ της Κυριακής και από τη στιγμή που τα πάντα ήταν συμφωνημένα, απέμεναν οι τυπικές διαδικασίες για το πέσιμο των υπογραφών. Εξού και σήμερα είχαμε την ολοκλήρωση της μετεγγραφής.

Εν τω μεταξύ, η Ανόρθωση δεν ανακοίνωσε ακόμα την απόκτηση του Σόμα Νόβοτνι, το έκανε όμως η τέως ομάδα του Μπόχουμ:

«O Σόμα Νόβοτνι αποχωρεί άμεσα από την Μπόχουμ. Ο 27χρονος επιθετικός εντάσσεται στη 13 φορές πρωταθλήτρια Κύπρου Ανόρθωση Αμμοχώστου. Ο Νόβοτνι, του οποίου το συμβόλαιο με την VfL θα έληγε στα τέλη του ερχόμενου Ιουνίου, έχει παίξει 21 επίσημα παιχνίδια για τους κυανόλευκους και σημείωσε τρία γκολ. Αυτή τη σεζόν χρησιμοποιήθηκε έξι φορές και συνέβαλε με ένα γκολ στη νίκη 2-0 επί της Χόφενχαϊμ. Και οι δύο ομάδες συμφώνησαν να μην αποκαλύψουν τους όρους της μετεγγραφής.

Ο Σόμα Νόβοτνι μάς προσέγγισε ζητώντας να λύσει νωρίς το συμβόλαιό του για να αντιμετωπίσει μια νέα πρόκληση. Αποδεχτήκαμε αυτό το αίτημα, τον ευχαριστούμε για τη δέσμευσή του και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μπόχουμ Σεμπάστιαν Σίντζιελορζ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ