aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗXριστοφόρου: «Στηρίζουμε τους Κύπριους διαιτητές και το VAR»

Xριστοφόρου: «Στηρίζουμε τους Κύπριους διαιτητές και το VAR»

Κατά της εισήγησης του Απόλλωνα για κάθοδο ξένων διαιτητών τάσσεται η Ανόρθωση, όπως δήλωσε μετά το τέλος του ντέρμπι ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας». Ο Δημήτρης Χριστοφόρου σημείωσε πως είναι δικαίωμα του Απόλλωνα να εκφράζει παράπονα, όμως εξέφρασε την άποψη ότι οι παρεμβάσεις του VAR στο ισόπαλο 2-2 ήταν ορθές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Μπράβο στους ποδοσφαιριστές μας που πήγαν να κάνουν ότι μας έκανε φέτος ο Απόλλων δύο φορές. Είναι απολύτως φυσιολογικό να λέγονται διάφορα πάνω στην πίκρα. Εμείς θεωρούμε ότι πάρθηκαν οι σωστές αποφάσεις. Θεωρούμε ότι λειτούργησε σωστά το VAR σήμερα. Αυτή είναι η λογική του, όταν δεν δεις κάτι στην κανονική ροή του αγώνα, να το δεις μετά. Όπως είπε και ο προπονητής μας ο καθαρός χρόνος που παίχτηκε ποδόσφαιρο ήταν ελάχιστος, είναι και αυτό όμως μέσα στο παιχνίδι. Όπως είπε ο πρόεδρος του Απόλλωνα η φιλοξενία μας ήταν πολύ καλή και από εκεί και πέρα δεν έχουμε κάτι να συζητήσουμε. Ο καθένας δικαιούται να έχει την άποψη του. Από εκεί και πέρα εμείς βλέπουμε τι έγινε στο αγωνιστικό κομμάτι».

Για τη θέση του Απόλλωνα να έρθουν ξένοι διαιτητές: «Προφανώς έχει το δικαίωμα να θέσει αυτή την πρόταση ο Απόλλωνας. Θα τοποθετηθούμε αν κληθούμε επισήμως από την Ομοσπονδία να το πράξουμε. Η πάγια μας θέση είναι ότι στηρίζουμε τους Κύπριους διαιτητές και το VAR. Θέλαμε από την αρχή της σεζόν να δώσουμε τον απαραίτητο χρόνο ώστε να το δούμε να εφαρμόζεται. Και εμείς έχουμε κάποια παράπονα από τη χρήση του αλλά όπως επαναλαμβάναμε τότε που είχαμε εμείς τα παράπονα ότι θα έπρεπε να δοθεί χρόνος αυτή είναι η θέση μας τη δεδομένη στιγμή. Αν το θέμα τεθεί επισήμως κι αν ακούσουμε επιχειρήματα και είναι τέτοια που υπάρχει αναγκαιότητα να έρθουν ξένοι μπορεί και να μας πείσουν, όμως η θέση μας είναι αυτή που σας έχω μεταφέρει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ