aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗXριστοφή: «Δεν μου έλειψε ο κόσμος της Ομόνοιας, είμαι σε ιστορική ομάδα»

Xριστοφή: «Δεν μου έλειψε ο κόσμος της Ομόνοιας, είμαι σε ιστορική ομάδα»

«Πάσα» στην Ανόρθωση για το μέλλον του έκανε ο Δημήτρης Χριστοφή (διαβάστε εδώ) μιλώντας στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» σχετικά με το μέλλον του. Ο Κύπριος επιθετικός χαρακτήρισε δίκαια την κατάκτηση του κυπέλλου και μετά από ερώτηση ακροατή εάν του έχει λείψει ο κόσμος της Ομόνοιας ήταν έντονος και κάθετος.

Του Δημήτρη Χριστοφή του έλειψε ο κόσμος της Ομόνοιας; «Όχι, φίλε δεν μου έχει λείψει γιατί μην ξεχνάτε και η Ανόρθωση έχει πάρα πολλή κόσμο. Τώρα, δεν θα σταθούμε στο χίλια πάνω, χίλια κάτω. Είμαι σε μια ομάδα, μεγάλη ομάδα, ιστορική ομάδα με τον κόσμο της και αυτή και δεν μου έχει λείψει καθόλου».

Για τους μικρούς της Ομόνοιας: «Είμαι από τους πρώτους που βοήθησα τους μικρούς της Ομόνοιας και τώρα είναι όλοι τρελαμένοι μαζί τους. Δούλεψα με αρκετά παιδιά όλα αυτά τα χρόνια. Μακάρι τα παιδιά, όλοι οι Κύπριοι να ξεπεράσουν τον Δημήτρη Χριστοφή, εγώ θα είμαι ο πρώτος που θα χαρώ».

Περίμενες αυτή την καθίζηση του ΑΠΟΕΛ στη φετινή χρονιά; «Ναι, μπορώ να πω ότι το περίμενα. Θα σταθώ σε ένα παράγοντα, είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι δεν υπάρχουν Κύπριοι στην ομάδα. Μην ξεχνάτε ότι όταν έκανε τις πορείες είχε στο ρόστερ του δέκα Κύπριους. Είμαι κατά του να μην έχει αρκετούς Κύπριους στα αποδυτήρια μια μεγάλη ομάδα και να μην ξέρουν οι ξένοι που βρίσκονται».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ