aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΞέσπασμα Κονναρή: «Κράτα αδελφέ, πιάσε πλοίο φύγε εσύ που τα δημιούργησες»

Ξέσπασμα Κονναρή: «Κράτα αδελφέ, πιάσε πλοίο φύγε εσύ που τα δημιούργησες»

Ο επί σειρά ετών Διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος της Ανόρθωσης, Ιούλιος Κονναρής μετά από αρκετά χρόνια τοποθετείται για την ομάδα της Αμμοχώστου. Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Ουζόχο που έφεραν την σύλληψη του Δρ. Κυριακού Γιάγκου προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Ιούλιου Κονναρή, ο οποίος με τοποθέτησή του απευθύνεται στον αδελφικό του φίλο, όπως χαρακτηρίζει τον αναπληρωτή πρόεδρο της Ανόρθωσης, ενώ αφήνει αιχμές.

Διαβάστε επίσης: Έλαμψε δια της απουσίας της η Ανόρθωση στο Δικαστήριο

Ο Ιούλιος Κονναρής ήταν το πρωί του Σαββάτου (9/2) στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας και μάλιστα είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Κυριακό Γιάγκου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ιούλιου Κονναρή

«Σήμερα μαύρος ουρανός, σήμερα μαύρη μέρα, σήμερα όλοι θλίβονται και τα βουνά λυπούνται…»

ΑΔΕΛΦΕ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ!!!

Υ.Γ. Εσύ που τα δημιούργησες όλα αυτά και οδήγησες ένα τίμιο ΑΝΘΡΩΠΟ σε αυτό το σημείο (να διασύρεις το όνομα του) πιάσε πλοίο φύγε.

Αλλά ποιός έχασε την αντροπή για να την έβρεις εσύ;

Και η ψυχολογική πίεση καμιά φορά είναι αρκετή για να οδηγήσει κάποιον σε λάθος αποφάσεις. Εδικά κάποιον που βάζει πάνω από όλους και όλα την Ανόρθωση…. Το ήξερες πολύ καλά αυτό και το εκμεταλλεύτηκες στο έπακρο αντί να τον προστατεύσεις.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ