aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΞεπέρασαν τις 2.500

Ξεπέρασαν τις 2.500

Όσες θέσεις είναι ελεύθερες στη δυτική, την ανατολική και τη νότια κερκίδα του «Αντώνης Παπαδόπουλος» είναι από χθες διαθέσιμες προς όλους τους ενδιαφερόμενους φιλάθλους για έκδοση εισιτηρίου διαρκείας. Μέχρι χθες το απόγευμα είχαν βρει κάτοχο περισσότερες από 2.500 θέσεις, όπως ενημέρωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος Κυριάκος Γιάγκου, χαρακτηρίζοντας εφικτό τον στόχο να σπάσει το (περσινό) φράγμα των 3 χιλιάδων διαρκείας.

Η διοίκηση προσφέρει τη δυνατότητα αποπληρωμής του εισιτηρίου διαρκείας με έξι μηνιαίες άτοκες δόσεις μέσω της «Mastercard Ανόρθωσις», καθώς επίσης και τη δυνατότητα εξόφλησης σε δύο άτοκες μηνιαίες δόσεις ανεξαρτήτως τρόπου πληρωμής. Περισσότερα στο τηλεφωνικό κέντρο 77778077, από την ιστοσελίδα anotickets.com, από την μπουτίκ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και το Θεμιστόκλειο.

«Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας που ανανέωσαν την κάρτα τους καθώς η βοήθειά τους μας είναι υπερπολύτιμη, ειδικά αυτές τις μέρες», σημειώνει το σχετικό δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της «Κυρίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ