aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΞεκαθαρίζει το σκηνικό στον όμιλο της Ανόρθωσης – Βαθμολογία και πρόγραμμα

Ξεκαθαρίζει το σκηνικό στον όμιλο της Ανόρθωσης – Βαθμολογία και πρόγραμμα

Δεύτερη ήττα με το ίδιο σκορ (0-2) δέχθηκε η Ανόρθωση στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Η «Κυρία» έχασε από τη Γάνδη στο Βέλγιο και συνεχίζει χωρίς βαθμό αλλά και χωρίς γκολ στο δεύτερο όμιλο της νεοσύστατης διοργάνωσης με το πέρας της δεύτερης αγωνιστικής.

Ένα καλό εικοσάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο και η συγκλονιστική παρουσία των οπαδών στην εξέδρα δεν ήταν αρκετά για την ομάδα της Αμμοχώστου να φύγει με βαθμολογικό κέρδος από την «Gelamco Arena». Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Παρτίζαν με δύο γκολ του αρχηγού της Λάζαρ Μάρκοβιτς κέρδισε 2-0 την Φλόρα Ταλίν στη Σερβία και συνεχίζει αλάνθαστη.

Γάνδη και Παρτίζαν οδηγούν την κούρσα του ομίλου και έδειξαν στις δύο πρώτες αγωνιστικές ότι είναι οι δύο πιο ισχυρές ομάδες του ομίλου. Για την Ανόρθωση ακολουθούν οι δύο αναμετρήσεις με τη Φλόρα στις Οκτωβρίου στο ΓΣΠ και στις 4 Νοεμβρίου στο Ταλίν και μόνο εάν κάνει το 2Χ3 θα μπορεί να ελπίζει.

Η βαθμολογία

Η συνέχεια

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου

Ανόρθωση – Φλόρα Ταλίν

Παρτίζαν – Γάνδη

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου

Φλόρα Ταλίν – Ανόρθωση

Γάνδη – Παρτίζαν

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ