aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΞεκαθάρισμα για Άλεφ από τον ΑΠΟΕΛ και το δεδομένο για Ανόρθωση

Ξεκαθάρισμα για Άλεφ από τον ΑΠΟΕΛ και το δεδομένο για Ανόρθωση

Μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν ανοικτό το ενδεχόμενο να συνέχιζε την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ ο Άλεφ ντος Σάντος, λόγω και της παρουσίας του Μαρίνου Ουζουνίδη στον Αρχάγγελο (τον είχε παίκτη στην ΑΕΚ Αθηνών).

Ωστόσο, μέσου του Νεκτάριου Πετεβίνου, ξεκαθαρίστηκε ότι έχει κλείσει το κεφάλαιο «Άλεφ» και αυτό δεν έχει να κάνει με τη θέληση προπονητή και διοίκησης, αλλά καθαρά με το οικονομικό μέρος. «Όταν επικοινωνήσαμε με την Μπράγκα για το θέμα απόκτησης του Άλεφ, οι απαιτήσεις τους ήταν τέτοιου ύψους που δεν μπορούσαμε να αντεπεξέλθουμε. Δεν είναι παίκτης που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή», είπε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο υπεύθυνος Επικοινωνίας των γαλαζοκίτρινων.

Από την άλλη, ο ποδοσφαιριστής μέσω του εκπροσώπου του στην Κύπρο, Κώστα Χριστοδούλου (άλλως Καραβίδας), προτάθηκε στην Ανόρθωση η οποία επίσης σε πρώτη φάση παρουσιάζεται αρνητική, λόγω του μεγάλου ποσού που χρειάζεται για να αγοράσει τον παίκτη από την Μπράγκα.

Από την άλλη, η πορτογαλική ομάδα έως τώρα δεν ευνοεί νέο δανεισμό του παίκτη, ο οποίος κατάντησε σαν μπαλάκι του πινγκ-πονγκ. Γιατί; Επειδή -υπενθυμίζουμε- ότι από την Μπράγκα είχε παραχωρηθεί δανεικός τα τελευταία χρόνια σε Απόλλωνα (2017-18), ΑΕΚ Αθηνών (2018-19) και ΑΠΟΕΛ (2019-20). Με πιο απλά λόγια, δεν φτάνει που το περασμένο Καλοκαίρι η Μπράγκα επέκτεινε τη συνεργασία της με τον Άλεφ, τώρα θέλει να τον πουλήσει για να βγάλει χρήματα και να ξεμπερδεύει από το «πήγαινε-έλα» του παίκτη από τη χώρα του καφέ.

Οι πόρτες μέχρι να ολοκληρωθεί η φετινή θερινή μετεγγραφική περίοδος δεν αποκλείεται να ανοιγοκλείνουν συχνά όσον αφορά στην καριέρα του Άλεφ και το όνομά του μέχρι να βρει ομάδα, δεν πρόκειται να διαγραφεί εύκολα από το… κυπριακό προσκήνιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ