aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Ξεχώρισαν Λοΐζου και Τζιωνή - Παίκτης κλάσης ο Κβιλιτάια, έχω ενδοιασμούς για Οκριασβίλι»

«Ξεχώρισαν Λοΐζου και Τζιωνή – Παίκτης κλάσης ο Κβιλιτάια, έχω ενδοιασμούς για Οκριασβίλι»

Τους Μαρίνο Τζιωνή και Λοΐζο Λοΐζου ξεχώρισε κατά τη λήξασα αγωνιστική περίοδο ο Ανδρέας Πογιατζής, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στον «Αctive» και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ». Δήλωσε παράλληλα πως και ο Ιωάννης Πίττας έκανε άλματα φέτος, όπως βελτίωση είχε και ο Ιωάννης Κούσουλος. Σταθερή αξία χαρακτήρισε τον Κωστάκη Αρτυματά.

Σχολίασε επίσης τις μετεγγραφικές κινήσεις των κυπριακών ομάδων, με τις κινήσεις του ΑΠΟΕΛ με Οκριασβίλι και Κβιλιτάια να είναι αυτές που του προκάλεσαν περισσότερη εντύπωση. Εξέφρασε τον ενδοιασμό του για τον πρώτο, ενώ για τον δεύτερο είπε πως περιμένει να τα πάει ακόμα καλύτερα στους γαλαζοκίτρινους απ’ ότι στην Ανόρθωση, η οποία όπως και ο Απόλλων χρειάζονται ενίσχυση. Η Ομόνοια, από την άλλη, όπως είπε είναι ήδη φτιαγμένη ομάδα και χρειάζεται λίγες μόνο προσθήκες.

Όσα δήλωσε ο Ανδρέας Πογιατζής:

Για το ποιους ξεχώρισε φέτος: «Ξεχώρισα τους δυο νεαρούς της Ομόνοιας (Τζιωνή και Λοΐζου), ήταν εντυπωσιακοί. Ο Λοΐζου έχει μεγαλύτερο ταλέντο απ’ όλους, ο Τζιωνής όμως είναι πιο ολοκληρωμένος τη δεδομένη στιγμή. Ο Πίττας επίσης έκανε άλματα φέτος, είναι πολύ καλός παίκτης. Κέρδισε πολλά και έχει καθιερωθεί. Μου αρέσει και ο Κωστάκης Αρτυματάς, είναι σταθερή αξία. Τα δίνει όλα, ενώ τελευταία έμαθε και να σκοράρει κιόλας. Είναι πολύτιμος σε κάθε ομάδα. Τρομερή βελτίωση είχε και ο Κούσουλος επίσης».

Για τα μετεγγραφικά: «Θεωρώ τον Κβιλιτάια πρώτης κλάσης ποδοσφαιριστή και σωστό επαγγελματία. Πιστεύω θα παίξει ακόμα καλύτερα στον ΑΠΟΕΛ απ’ ότι στην Ανόρθωση. Ο ενδοιασμός μου για τον Οκριασβίλι είναι ότι δεν είναι τόσο του συνόλου ποδοσφαιριστής. Είναι λίγο απείθαρχος, αν και γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενο. Έχω καλύτερη άποψη για τον πρώτο, αλλά ο ΑΠΟΕΛ θέλει δέκα παίκτες ενδεκάδας.

Η Ανόρθωση χρειάζεται αρκετή ενίσχυση, όπως και ο Απόλλων. Η Ομόνοια από την άλλη είναι φτιαγμένη ήδη, με λίγες προσθήκες θα είναι δεδομένα θα είναι ξανά καλή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ