aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΞεχώρισαν δύο για αντι-Λαβόρδε

Ξεχώρισαν δύο για αντι-Λαβόρδε

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πάτησε για τα καλά γκάζι η Ανόρθωση όσον αφορά τον ποδοσφαιριστή που θα αποκτηθεί για τη θέση στα «φτερά» της επίθεσης. Ο Ρικάρδο Λαβόρδε με τα τερτίπια του έχει καταφέρει να… ξενερώσει τους κυανόλευκους, οι οποίοι έχουν στραφεί σε άλλες λύσεις για τα άκρα της επίθεσης. Όπως είναι γνωστό, ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής είχε αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις και η διοίκηση του συλλόγου της Αμμοχώστου έκανε ό,τι μπορούσε, ενώ έδειξε υπομονή ώστε να λύσει και κάποια προσωπικά του θέματα. Ακόμη και έτσι, δεν απάντησε ποτέ θετικά ή αρνητικά και πλέον η «Μεγάλη Κυρία» είναι υποχρεωμένη να κοιτάξει προς άλλες κατευθύνσεις για να βρει ποδοσφαιριστή για τα «φτερά» της επίθεσης.

Έχουν προταθεί και έχουν αξιολογηθεί πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, ένας εξ αυτών απάντησε προφορικά ότι είναι θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της Ανόρθωσης, όμως ο Ρόνι Λέβι έχει άλλες προτεραιότητες. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ψηλά στη λίστα βρίσκεται ένας Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός και ένας Ευρωπαίος. Στόχος της διοίκησης του Ανδρέα Παντελή είναι αρχές της εβδομάδας να υπάρξει κατάληξη στο θέμα και να μπορέσει ο εκλεκτός να ενσωματωθεί με την ομάδα το συντομότερο. Ο Λέβι θεωρεί ότι δεν πρέπει να γίνει λάθος στη συγκεκριμένη θέση, μιας και ο παίκτης που θα αποκτηθεί προορίζεται για βασικός. Επομένως περιθώρια λάθους δεν υπάρχουν.

Διαβάστε επίσης: Αποτελεί και αυτό προτεραιότητα στην Ανόρθωση

Από εκεί και πέρα, γίνεται σκέψη να μη γίνει κίνηση ενίσχυσης και με δεύτερο ακραίο επιθετικό, μιας και υπάρχει ο Σισέ, μπορεί να δώσει λύσεις και ο Ράγιος, ενώ υπάρχει και ο Μικελτάντζε. Ο Γεωργιανός έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία ώς σήμερα και οι κυανόλευκοι αισιοδοξούν ότι θα είναι η αποκάλυψη της σεζόν. Μάλιστα, εκτιμάται ότι θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής και θα δώσει πολλές βοήθειες από τον πάγκο. Υπάρχει πάντα και ο Νικόλας Εγγλέζου στο ρόστερ, ο οποίος υπό προϋποθέσεις μπορεί να βοηθήσει και αυτός στο αριστερό άκρο της επιθετικής γραμμής.

Διαβάστε επίσης: Τα καλά του Ρόνι Λέβι: Ο Ρούβεν Ράγιος και το 4-4-2

Με αυτές τις λύσεις, ο Λέβι θεωρεί ότι με την απόκτηση ενός βασικού ακραίου επιθετικού θα μπορέσει να δημιουργήσει μία δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι και να βρεθεί κάτι άλλο που να είναι στις οικονομικές δυνατότητες της ομάδας ότι δεν θα αποκτηθεί. Στόχος της Ανόρθωσης είναι ακόμη και σήμερα το θέμα να προχωρήσει και να υπάρξουν εξελίξεις. Επομένως, θα χρειαστεί λίγη ακόμα υπομονή ώσπου να προκύψουν τα νεότερα για τον ακραίο επιθετικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ