aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Ξεμπούκωσε» με τεσσάρα, χαμόγελα για Ίσμα και Καρλίτος

«Ξεμπούκωσε» με τεσσάρα, χαμόγελα για Ίσμα και Καρλίτος

Άνετη νίκη με 4-0 σημείωσε η Ανόρθωση επί της ΠΑΕΕΚ, στο φιλικό παιχνίδι που έγινε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Το τελικό σκορ θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο όμως οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες, κυρίως με τον Γκονσάλβες.

Ο «Ίσμα» σημείωσε δύο από τα τέρματα, στο 70’ (πέναλτι, που κέρδισε ο Καρλίτος) και στο 76’. Το σκορ είχε ανοίξει ο Βίκτορ (32) και το έκλεισε ο νεαρός Καλλένος (84’). Στην εκπνοή, οι κυανόλευκοι είχαν και δοκάρι με τον Πελέ.

Ο αγώνας ήταν ένας μονόλογος για την «Κυρία», η οποία κατά διαστήματα ξεδίπλωσε ωραίους συνδυασμούς και δημιουργούσε αρκετές φάσεις. Οι Βίκτορ και Οικονομίδης είχαν τον έλεγχο στο κέντρο, ο Ράγιος έδειξε τη δημιουργική του ποιότητα (κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, όταν βγήκε ο Κριστόβαλ και πέρασε στο ματς ο Καρλίτος) ενώ ανεβασμένος ήταν ο πλάγιος φορ Ρίος. Ο Αντόνιο Πούτσε τέσταρε και πάλι βασικό σχήμα για μεγάλη διάρκεια ενώ στις αλλαγές του προτίμησε και νεαρούς παίκτες.

Η ενδεκάδα: Κόπριβετς (85’ Παπαδόπουλος), Γκάμπριελ (71’ Νικολάου), Σάντος, Σάβιτς, Καλντερόν, Βίκτορ (76’ Πελέ), Οικονομίδης (71’ Αριστοτέλους), Κριστόβαλ (61’ Καρλίτος), Ράγιος, Ρίος (82’ Καλλένος), Γκονσάλβες.

Από τα μετεγγραφικά αποκτήματα, ο Καρλίτος έπαιξε για πρώτη φορά με τον φοίνικα στη φανέλα. Δεν αγωνίστηκαν οι αμυντικοί Αγιλάρ, Κυριάκου, Ερέρο καθώς και οι υπό δοκιμή Μπένετ και Σίλβα.

Αναλυτικά τα γκολ της αναμέτρησης!

35′ 1-0 για την Ανόρθωση με προβολή του Βίκτορ!

70′ Ο Γκονσάλβες διαμορφώνει το 2-0 με πέναλτι που κέρδισε ο Καρλίτος!

76′ Συρτή μπαλιά του Ρίος με τον Γκονσάλβες να σπρώχνει τη μπάλα στα δίκτυα για το 3-0!

82′ Ο Καλλένος με κοντινό πλασέ ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 4-0!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ