aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Ξεμπούκωσε» η Ανόρθωση σε φιλικό με πέντε γκολ και «πειράματα» Κετσπάγια

«Ξεμπούκωσε» η Ανόρθωση σε φιλικό με πέντε γκολ και «πειράματα» Κετσπάγια

Δεύτερο φιλικό τεστ για την Ανόρθωση σε διάστημα τριών ημερών.  Η «Κυρία» που ηττήθηκε 2-0 από την ΑΕΚ το περασμένο Σάββατο το απόγευμα της Δευτέρας (27/7) αντιμετώπισε τον Άρη στις Πλάτρες και επικράτησε με 3-2.

Για την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια που προηγήθηκε 2-0 και 3-1 σκόραραν οι Κατσαράβα, Ντούρις και Παναγιώτης Αρτυματάς, ενώ για την ομάδα της Λεμεσού μείωσαν οι Ματθαίου και κ. Δημητρίου σε 2-1 και 3-1 αντίστοιχα.

Η Ανόρθωση… ξεμπούκωσε επιθετικά με τρία γκολ, όμως δέχθηκε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι δύο τέρματα γεγονός που σαφώς και δεν αφήνει ικανοποιημένο τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Εκτός πλάνων του Τιμούρ Κετσπάγια έμειναν οι τραυματίες Βργκοτς, Ελουντού, Nταουσβίλι και Μιχάλης Ιωάννου, ενώ δεν έπαιξαν επίσης οι Λόρια, Καλτσάς και Σίλντενφελντ. Στη Λάρνακα έμεινε το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα της «Κυρίας», ο Τσέχος μέσος Γιόζεφ Χουσμπάουερ, ο οποίος ακολουθεί ξεχωριστό πρόγραμμα προπόνησης. Ο Γεωργιανός προπονητής επέλεξε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς παίκτες και ανάσες ξεκούρασης σε λεγόμενους βασικούς, παρά το γεγονός ότι η λίστα στο ιατρικό δελτίο ήταν μεγάλη.

H ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ανόρθωση (Τιμούρ Κετσπάγια): Παπαδόπουλος, Αμπαρτζουμιάν (46΄Γκαλίτσιος), Σελίν, Π. Αρτυματάς, Κορέια, Πηλέας, Μαργκάσα (46′ Κ. Αρτυματάς), Καφατάρης (46′ Χριστοφή), Γεωργαλλίδης (46′ Οκριασβίλι), Ντούρις, Κατσαράβα.

Άρης (Λιάσους Λουκά): Σωφρονίου, Ελευθερίου, Ντελμίρο, Παχίπης, Μιχαήλ, Μοδέστου, Ανδρέου, Νταμαού, Χαραλάμπους, Μπάρμπαρo, Σταύρου.

ΣΚΟΡΕΡ: 16′ Κατσαράβα, 53′ Ντούρις, 75′ Π. Αρτυματάς / 54′ Ματθαίου, 81′ Κ. Δημητρίου

OI ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

– Έναρξη αγώνα.

16′ Aνοίγει το σκορ η Ανόρθωση με σκόρερ τον Κατσαράβα. Μπέρδεμα στην περιοχή του Άρη, ο Γεωργαλλίδης το εκμεταλλεύτηκε και… σέρβιρε γκολ στο πιάτο για τον Γεωργιανό επιθετικό.

25′ Kαλή στιγμή για την Ανόρθωση, σουτ του Πηλέα η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

29′ Ευκαιρία για τον Άρη με τον Παπαδόπουλο να αποκρούει την μπάλα σε σούτ του Μπάρμπαρο.

43′ Σουτ του Ντούρις εκτός περιοχής η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

– ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

– ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

53′ Γκολ για την Ανόρθωση, 2-0 για την ομάδα της Αμμοχώστου με σκόρερ αυτή τη φορά τον Μίχαλ Ντούρις. Ο Σλοβάκος φορ μετά από μακρινή πάσα του Κατσαράβα έκανε ωραίο σταμάτημα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

54′ Άμεση απάντηση από τον Άρη, ένα λεπτό μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος της Ανόρθωσης οι πράσινοι μείωσαν σε 2-1 με σκόρερ των Ματθαίου. Ο Μπάρμπαρο εκτέλεσε φάουλ και ο Κύπριος ποδοσφαιριστής νίκησε τον Παπαδόπουλο.

68′ Σουτ του Παναγιώτη Αρτυματά δεν ανησυχεί ο Σωφρονίου.

75′ Η Ανόρθωση πετυχαίνει τρίτο γκολ με σκόρερ τον Παναγιώτη Αρτυματά έπειτα από κόρνερ του Γκαλίτσιου και προβολή του Κύπριου κεντρικού αμυντικού.

81′ Mειώνει σε 3-2 ο Άρης με κτύπημα φάουλ από τον Κ. Δημητρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ