aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ξανά με Κύπριους

Για δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ επιλέγει μια ομάδα από την Κύπρο για να πραγματοποιήσει την πρόβα τζενεράλε πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του για τη νέα σεζόν.

Ήταν 21 Ιουλίου του 2016, όταν ο Δικέφαλος φιλοξενούσε στην Τούμπα τον Απόλλων Λεμεσού, μία εβδομάδα πριν ταξιδέψει στο Άμστερνταμ για να αντιμετωπίσει τον Άγιαξ στο πρώτο παιχνίδι για τα προκριματικά του Champions League.

Σε εκείνο το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ είχε αναδειχτεί ισόπαλος με 1-1 κόντρα στην κυπριακή ομάδα. Στο 84ο λεπτό ο Απόλλων προηγήθηκε με πέναλτι του Πιέχ, με τον Τζιόλη με κεφαλιά στο 90′ + 2′ να ισοφαρίζει το σκορ.

Φέτος, ακριβώς έναν χρόνο αργότερα, στις 21 Ιουλίου 2017 ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει την Ανόρθωση στο γήπεδο της Τούμπας, μια εβδομάδα πριν ταξιδέψει για την Ουκρανία για να αντιμετωπίσει την Ολιμπίκ Ντόνετσκ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ