aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Ξανά μαζί να κρατήσουμε το Φοίνικα στην κορυφή»

«Ξανά μαζί να κρατήσουμε το Φοίνικα στην κορυφή»

Το τμήμα φούτσαλ της Ανόρθωσης, ανακοινώνει πως έχει ξεκινήσει η προπώληση των καρτών διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Αναλυτικά:

«Οι κάρτες διαρκείας στοιχίζουν €30 και περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας για την κανονική φάση του πρωταθλήματος. Ως γνωστό το τμήμα φούτσαλ την περσινή χρονιά, κατάκτησε την κορυφή, πήρε το πρωτάθλημα τιμώντας με το καλύτερο τρόπο το όνομα της Ανόρθωσης και τον Φοίνικα.

Η στήριξη από τον κόσμο, τον βασικό αιμοδότη αποτελεί κομμάτι ζωτικής σημασίας για να καταφέρνει η ομάδα μας να εκπληρώνει τους μεγαλεπήβολους της στόχους, όπως αρμόζει άλλωστε στην ιστορία μας. Με τον κόσμο ξανά μαζί μας, στο πλευρό μας, αυτή η ομάδα μπορεί και έχει τις αποδείξει τις ικανότητες της πως μπορεί να πετύχει πολλά.

Αξίζει να τονιστεί, πως σε σχέση με πέρσι, οι κάρτες διαρκείας είναι φθηνότερες κατά 10 ευρώ. Θέλουμε και επιδιώκουμε ακόμη περισσότερος κόσμος να έρχεται στο γήπεδο και να στηρίζει από κοντά τις προσπάθειες των φουτσαλιστών της Ανόρθωσης και να αγκαλιάσει αυτή την ομάδα. Κάρτες διαρκείας μπορείτε να βρείτε στην μπουτίκ της ομάδας μας στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” ή επικοινωνώντας με τον Παναγιώτη Παναγή στο 99918182».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ