aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΒρήκε τον εκλεκτό για το κέντρο

Βρήκε τον εκλεκτό για το κέντρο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τέρμα στην αναζήτηση του μέσου που θα κάνει τη διαφορά, φαίνεται πως βάζει ο Αλμπέρτο Μπενίτο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής έχει καταλήξει στον εκλεκτό και έχει αρχίσει τις τελικές επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή για να τα βρουν στο οικονομικό.

Τα χρήματα που χρειάζεται να δαπανηθούν για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή δεν είναι εκτός του μπάτζετ της Ανόρθωσης, όμως πρόκειται για παίκτη που είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά. Το όνομά του ακόμη δεν έχει διαρρεύσει μιας και οι κυανόλευκοι θέλουν πρώτα να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή και μετά να την ανακοινώσουν.

Ο Μπενίτο είναι σε επαφές με τον μάνατζερ του παίκτη και αν όλα κυλήσουν ομαλά τότε πολύ σύντομα ίσως μπει ένα τέλος στο σίριαλ του ποιοτικού μέσου που τόσο πολύ θέλει να αποκτήσει η ομάδα της Αμμοχώστου.

Αν πάνε όλα όπως τα θέλει και όπως τα υπολογίζει ο Μπενίτο, τότε ο παίκτης δεν αποκλείεται εντός της εβδομάδας να έρθει στην Κύπρο. Το σημαντικό είναι ότι ο Ισπανός φέρεται να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την επιλογή αυτή, μιας και θεωρεί ότι ο παίκτης είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά.

Πληροφορίες φέρουν επίσης τον Μπενίτο διατεθειμένο να προχωρήσει σε άλλη μια μετεγγραφική κίνηση, πέραν του τερματοφύλακα κάτω τω 21 ετών. Μια κίνηση που δεν αποκλείεται να αφορά παίκτη άνω των 21 ετών, κάτι που σημαίνει ότι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα είναι δύο οι αποχωρήσεις από το ρόστερ. Πάντως, ο Μπενίτο κάτι έχει στα υπόψη και το ψάχνει πολύ καλά πριν πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Για το θέμα του τερματοφύλακα δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο. Η περίπτωση του Αρίγιο είναι εκεί και συνεχίζει να απασχολεί, όμως δεν είναι η μοναδική. Ο Μπενίτο θέλει κάτι καλύτερο για τον «άσο» και γι’ αυτό θα εξαντλήσει τα περιθώρια που έχει για να το βρει. Αν όχι, τότε δεν αποκλείεται να στραφεί στην περίπτωση του 19χρονου Ισπανού.

Όλα δείχνουν ότι τα θέματα στο μετεγγραφικό σκηνικό της Ανόρθωσης μπαίνουν σε μια σειρά και ο Μπενίτο είναι στην τελική ευθεία της ολοκλήρωσης του σχεδιασμού. Το σημαντικό βέβαια και αυτό που μετρά για την ομάδα είναι όσοι και όποιοι αποκτηθούν, να σηκώσουν το βάρος της φανέλας της Ανόρθωσης και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της με την απόδοσή τους στο γήπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ