aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΒουλγαρικά σενάρια για επιστροφή Στοΐλοφ στην Ανόρθωση

Βουλγαρικά σενάρια για επιστροφή Στοΐλοφ στην Ανόρθωση

Την επιστροφή του Στάνιμιρ Στοΐλοφ στον πάγκο της θέλει η Ανόρθωση, όπως μεταδίδουν τα βουλγαρικά Μέσα. Σύμφωνα με αποκλειστικές που επικαλούνται οι Βούλγαροι, η «Κυρία» ενδιαφέρεται για τον 56χρονο, ο οποίος διετέλεσε ξανά προπονητής στην προσφυγική ομάδα από τον Δεκέμβριο του 2010 έως τον Σεπτέμβριο του 2011.

Όπως αναφέρεται, το κατά πόσον ο Στοΐλοφ θα επιστρέψει στην Ανόρθωση, θα φανεί μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Λέφσκι Σόφια, ωστόσο προ ημερών απεκάλυψε μιλώντας στα Μέσα, πως είναι πιθανόν οι δρόμοι του με τη βουλγαρική ομάδα να χωρίσουν, όταν ολοκληρωθεί η σεζόν.

Ο Στοΐλοφ καθοδήγησε την Ανόρθωση σε συνολικά 25 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, καταγράφοντας 15 νίκες, έξι ήττες και τέσσερις ισοπαλίες. Θυμίζουμε, επί των ημερών του, η προσφυγική ομάδα είχε γνωρίσει τον αποκλεισμό-σοκ από τη Ραποτνίτσκι Σκοπίων, στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Μετά την αποχώρηση του από τους κυανόλευκους της Αμμοχώστου, κάθισε στον πάγκο των Μπότεφ Πλόβντιβ, Αστάνα, Εθνικής Καζακστάν, ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2021 είναι στη Λέφσκι Σόφιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ