aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΒλέπουν και τους τρεις να απομακρύνονται…

Βλέπουν και τους τρεις να απομακρύνονται…

Τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές, τους οποίους οι ιθύνοντες της Ανόρθωσης δεν έδειξαν ότι καίγονται να κρατήσουν είναι ο Ιράκλι Μαϊσουράντζε, ο Λίο Σβεχλέν και ο Αντρέα Ορλάντι. Βάσει των δεδομένων που ίσχυαν μέχρι χθες, η εκτίμηση από πλευράς κυανόλευκων λέει πως οι περισσότερες πιθανότητες δεν είναι προς τη μεριά της συνέχισης της συνεργασίας των δύο πλευρών. Διότι δεν είχε γίνει κάποια νέα επαφή ή συζήτηση με σκοπό να βρεθεί η χρυσή τομή.

Ο Μαϊσουράντζε δεν είναι ικανοποιημένος με κάποιους όρους του συμβολαίου που του προτάθηκε. Όχι με το ύψος των απολαβών, όπως διευκρίνισε. Κι όσο δεν νιώθει διασφαλισμένος, δεν υπογράφει ανανέωση συνεργασίας. Αντίθετα, κρατά ανοικτή την πόρτα για άλλους ενδιαφερόμενους.

Τέλος του τρέχοντος μήνα εκπνέει και το δικαίωμα ανανέωσης της συνεργασίας με τους Σβεχλέν και Ορλάντι, από τους οποίους ζητήθηκε να συνηγορήσουν σε μείωση απολαβών. Αναμένεται η απάντηση του Γάλλου αμυντικού, ο οποίος το ψάχνει και για καλύτερο συμβόλαιο, ενώ ο Ισπανός μεσοεπιθετικός οδεύει προς «μετακόμιση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ