aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΒλέπεις νίκη της Ανόρθωσης; Απόδοση 1.80 στη Bet on Alfa

Βλέπεις νίκη της Ανόρθωσης; Απόδοση 1.80 στη Bet on Alfa

Με τον αγώνα ανάμεσα στην Ανόρθωση και τη Δόξα που θα διεξαχθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και θα αρχίσει στις 19:00, ολοκληρώνεται η 5η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας. Ο αγώνας προσφέρεται με πάρα πολλές στοιχηματικές επιλογές από τη Bet on Alfa, τόσο στα 56 πρακτορεία που διαθέτει Παγκύπρια, όσο και online στο www.betonalfa.com.cy.

Η Ανόρθωση είναι πρωτοπόρος στη βαθμολογία και έχει τη δυνατότητα να μεγαλώσει τις αποστάσεις. Αν βλέπετε νίκη της Ανόρθωσης, η απόδοση της στη Bet on Alfa είναι στο 1.80. Στο 4.30 προσφέρεται η απόδοση για διπλό της Δόξας που αν πάρει τη νίκη θα πατήσει κορυφή, ενώ η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι στο 3.30. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 2.05 και το under 2.5 goals 1.60, ενώ στο 1.85 είναι η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στη σημερινή αναμέτρηση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Προσφέρονται επίσης και άλλες πολλές επιλογές, για τις αναμετρήσεις του κυπριακού πρωταθλήματος στις οποίες μπορείτε να παίξετε πιο εύκολα από ποτέ. Μπορείτε να προβλέψετε το αποτέλεσμα ημιχρόνου, η πρόβλεψη για συνδυασμό αποτέλεσμα ημιχρόνου και τελικό αποτέλεσμα, ακριβές σκορ και άλλα πολλά που μπορείτε να βρείτε στις επιλογές που προσφέρει η Bet on Alfa.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ