Την απόφαση να προχωρήσουν σε απόκτηση αριστερού μπακ πήραν στη Νέα Σαλαμίνα. Οι ερυθρόλευκοι επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον για τον Κίκο της Ανόρθωσης, όμως τονίζουν πως πέραν του Πορτογάλου μπακ εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις.
Όπως διαρρέει από την ομάδα της Αμμοχώστου θα προχωρήσουν με την περίπτωση που θα ανταποκρίνεται στα οικονομικά δεδομένα της ομάδας. Για την ώρα δεν προκύπτει οριστική απόφαση με την ομάδα προγραμματισμού της προσφυγικής ομάδας να είναι σε εγρήγορση.
Το Goal.com.cy αποκάλυψε χθες τα οικονομικά δεδομένα στην περίπτωση του Κίκο. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την Ανόρθωση ύψους 120.000 ευρώ για τη σεζόν που διανύουμε. Η Νέα Σαλαμίνα είναι διατεθειμένη να καλύψει κοντά στις 35.000-40.000, ποσό που δεν αφήνει ικανοποιημένη την «Κυρία», από τη στιγμή που ο Πορτογάλος δεν δείχνει διατεθειμένος να αποχωρήσει με αποζημίωση δύο μηνιάτικων.














