aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΒιολάρης: «Αφού νιώθω ότι θα κερδίσω τον ΑΠΟΕΛ, τι να πω;»

Βιολάρης: «Αφού νιώθω ότι θα κερδίσω τον ΑΠΟΕΛ, τι να πω;»

Για όλα τα θέματα που αφορούν στην Ανόρθωση μίλησε στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ» του ραδιοφωνικού σταθμού «Sports1» ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Θέμης Βιολάρης.

Για τη δήλωσή του περί «στάνταρ άσου» στον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ: «Αυτοί που παρακολούθησαν τι έγινε εκείνη τη στιγμή… Ήταν μια παρουσίαση ενός νέου χορηγού, που είναι στοιχηματική εταιρεία και χρησιμοποίησα ένα όρο του στοιχήματος. Σαν αντιπρόεδρος της Ανόρθωσης τι να πω; Αφού νιώθω ότι θα κερδίσω».

Για την εικόνα της ομάδας: «Η Ανόρθωση είναι μια καινούρια ομάδα. Όσο θα περνάει ο καιρός θα είναι πιο έτοιμη και πιο ομάδα. Σε κάποιους αγώνες θα γίνουν εξαιρετικές εμφανίσεις, κάποτε θα γίνουν λάθη. Σήμερα πιστεύω ότι θα έχουμε εξαιρετική παρουσία, θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τα λάθη».

Για το ρόστερ: «Θα μπορούσε να καλυφθεί καλύτερα η άμυνα. Ελπίζω οι προπονητές να είδαν πού υστερούμε σε συγκεκριμένες θέσεις και να κάνουν τις κατάλληλες αλλαγές ώστε να διορθωθεί και η άμυνα».

Για τον κόσμο: «Χωρίς τον κόσμο η Ανόρθωση θα ήταν ένα τίποτα. Ξέρω ότι είναι πειραγμένος, τους νιώθω αφάνταστα και θα ήθελα πολύ να χαρώ μαζί τους μεγάλες επιτυχίες. Τον χρόνο τον ζητήσαμε και μας τον δίνει. Θέλουμε ακόμη λίγο για να δεθεί η ομάδα και θα χαρούμε όλοι».

Για τους Κύπριους παίκτες: «Έχουν αλλάξει οι καιροί, το ποδόσφαιρο έχει μεταλλαχτεί λόγω και της Ε.Ε. Ψάχνουμε Κύπριους παίκτες, που θεωρώ ότι είναι ψυχή της ομάδας. Έχουμε Κύπριους που θεωρώ ότι είναι εντεκαδάτοι, είναι θέμα χρόνου να μπουν. Ο συνάδελφος Τάσος Ανδρέου έχει αναλάβει το τμήμα οργάνωσης των ακαδημιών. Κάποιοι παίκτες ετοιμάζονται να ανέβουν. Είναι θέμα χρόνου να βρεθεί η κατάλληλη στιγμή».

Για το οικονομικό: «Να μην τα παραλέμε, τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Κάνουμε μια πολύ σωστή οικονομική πολιτική, προσπαθούμε να είμαστε κύριοι προς τους συνεργάτες μας και να μπορέσουμε να μην έχουμε αυτό τον βραχνά του παλιού χρέους, ώστε να λέμε από την αρχή της χρονιάς ότι χτυπάμε πρωτάθλημα. Σε 2-3 χρόνια θα είμαστε σε πολύ καλή οικονομική κατάσταση αν συνεχίσει ο κόσμος να μας στηρίζει και να είναι κοντά.

Η Ανόρθωση πριν τρία χρόνια χρωστούσε 17 εκατομμύρια ευρώ. Από τη μια μέρα στην άλλη θα σβήσουν τα χρέη; Ο μεγαλύτερος βραχνάς είναι το κράτος, οι κοινωνικές ασφαλίσεις και οι φόροι εισοδήματος. Θέλουμε να υπάρξει οικονομική ευρωστία και να μπορεί να λειτουργεί από μόνη της».

Για το κατά πόσον μπορεί να αλλοιωθεί το DNA της ομάδας: «Η Ανόρθωση είναι συνδεδεμένη με την πόλη της Αμμοχώστου και η φλόγα της θα είναι πάντα αναμμένη. Δεν υπάρχει περίπτωση να χαθεί ή να σβήσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ