aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒίντεο: «Προσκύνημα» για τη νίκη της Ανόρθωσης και προεδρική τοποθέτηση

Βίντεο: «Προσκύνημα» για τη νίκη της Ανόρθωσης και προεδρική τοποθέτηση

Βίντεο-παρακάμερα από το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με την Πάφο ετοίμασε ο γνωστός φίλος της Ανόρθωσης, Χαρίλαος Παπαϊωάννου. Στο πιο κάτω 17λεπτο βίντεο μπορείτε να δείτε… πλάνα από το προσκύνημα, δηλώσεις από τους φίλους της «Κυρίας», ενώ ο πρόεδρος των κυανόλευκων Ευγένιος Χαμπουλλάς δήλωσε «είμαι αισιόδοξος και για το παιχνίδι αλλά και για τη σεζόν. Σιγά σιγά θα φτάσουμε εκεί που πρέπει». Στο τέλος δήλωσε: «Μπράβο στα παιδιά. Είμαστε εδώ για να στιρήζουμε την ομάδα. Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του σημασία. Πολύ καλή η ομάδα και η παρουσία του κόσμου».

Διαβάστε επίσης: Κετσπάγια: «Οι αλλαγές μας βελτιώνουν και αυτό με ικανοποιεί»

Τέλος, ακολουθούν τα γκολ από… άλλη κάμερα, όπως επίσης και δηλώσεις του Κετσπάγια που δήλωσε: «Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον Απόλλωνα». Τέλος μίλησαν και η Σίλντενφελντ, Ράγιος, Οκριασβίλι, Μαργκάσα και Αρτυματάς οι οποίοι τόνισαν αντίστοιχα: «Είναι σημαντικό, είμαι χαρούμενος για το γκολ αλλά και για τη νίκη της ομάδας», «είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι σημαντικό, μας δίνει δύναμη», «ευχαριστώ τους φίλαθλους, είναι οι καλύτεροι. Δεν είμαι και τόσο καλά αγωνιστικά, αλλά θα γίνω», «ήταν δύσκολο, αλλά κάναμε ένα σπουδαίο παιχνίδι και μπορούσαμε και γι’ άλλο γκολ», και «επικρατεί μια καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια και θέλουμε να το κρατήσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ