aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΒίντεο: Πιάστηκαν στα χέρια Βργκοτς - Κορνέλιους!

Βίντεο: Πιάστηκαν στα χέρια Βργκοτς – Κορνέλιους!

Ο Παναιτωλικός γνώρισε την ήττα με 0-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα και τα νεύρα στο Αγρίνιο προς το φινάλε του αγώνα δεν κρύβονταν.

Δεν ήταν μόνο ο Χρήστος Κουτσοσπύρος που χαστούκισε τον Χουάν Χοσέ Περέα. Υπήρξε και ένα περιστατικό όσο ακόμα παιζόταν το ματς. Για την ακρίβεια στις καθυστερήσεις και με την ένταση έκδηλη σε αρκετούς παίκτες, Κορνέλιους και Βργκοτς πιάστηκαν στα χέρια.

Αρχικά ο δεύτερος είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο στο 83′ ελλείψει άλλου φορ. Ο Παναιτωλικός έχοντας εκτός τον Βέργο, δεν είχε στον πάγκο του επιθετικό. Έτσι ο Γιάννης Αναστασίου έβαλε τον υψηλόσωμο Κροάτη λόγω της ικανότητάς του στον αέρα Ζήτησε από τους παίκτες του να γεμίζουν και να τον σημαδεύουν. Εκ του αποτελέσματος αυτό δεν βγήκε, αλλά ως σκέψη το έχουμε ξαναδεί από πολλούς προπονητές σε περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης.

Με το ματς στο 90’+5, λοιπόν, ο Βργοτς σε έντονο ύφος φάνηκε να «στολίζει» τον Κορνέλιους. Είναι εμφανής μία γνωστή «ευχή» του σε άπταιστα αγγλικά προς τον Καναδό. Εκείνος αντέδρασε και πιάστηκαν στα χέρια μέχρι να τους χωρίσει ο Μάρτενσον και στη συνέχεια ο αρχηγός Ντίας.

Προκαλεί εντύπωση να βλέπεις κάτι τέτοιο από δύο συμπαίκτες και ειδικά δύο ποδοσφαιριστές που παίζουν στην ίδια θέση και τους έχουμε δει φέτος και ως δίδυμο στο κέντρο της άμυνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ