aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΒΙΝΤΕΟ: Ένας Κύπριος προπονεί τον Μανωλά της Νάπολι στον κήπο του!

ΒΙΝΤΕΟ: Ένας Κύπριος προπονεί τον Μανωλά της Νάπολι στον κήπο του!

Η Serie A έχει μπει στον πάγο ελέω του κορωνοϊού που έχει σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά του και οι παίκτες ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στα σπίτια τους για να διατηρούνται σε καλή φυσική κατάσταση.

Ένας από τους παίκτες που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία είναι και ο Κώστας Μανωλάς, με τον άλλοτε στόπερ της Ρόμα και από το περασμένο καλοκαίρι της Νάπολι να δείχνει στους ακόλουθούς του μέρος των προπονήσεων που λαμβάνουν χώρα στον κήπου του σπιτιού του.

Που το παράξενο θα σκεφτείτε, από την στιγμή που υπάρχουν χιλιάδες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι καθημερινά αναρτούν βίντεο με τις ατομικές προπονήσεις. Ο κεντρικός αμυντικός της Νάπολι και ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου προπονείται με βάση το πρόγραμμα που του έχει ετοιμάσει ένας Κύπριος. Ο γνωστός προπονητής φυσικής κατάστασης, Αντώνης Κέζος μέσω της τεχνολογίας φροντίζει για την καλύτερη υπό τις περιστάσεις προετοιμασία του Κώστα Μανωλά.

Και όπως έχουν παραδεχθεί δεκάδες αθλητές τα τελευταία χρόνια, ότι αγγίζει ο Αντώνης Κέζος γίνεται… χρυσός. Εργάστηκε με απόλυτη επιτυχία μεταξύ άλλων σε Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνα, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ Αθηνών και Ζάμαλεκ (Αιγύπτου).

Δείτε τα βίντεο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ