aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΒέσκο για παίκτες Ανόρθωσης: «Είναι άνθρωποι και πέρασαν πολλά τις τελευταίες ημέρες»

Βέσκο για παίκτες Ανόρθωσης: «Είναι άνθρωποι και πέρασαν πολλά τις τελευταίες ημέρες»

Οι δηλώσεις του Βέσκο Μιχαΐλοβιτς μετά την ήττα της Ανόρθωσης με 0-2 από τον Άρη για την 26η και τελευταία αγωνιστική της α’ φάσης:

«Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη, συγχαρητήρια στον Σπιλέφσκι που έφερε την ομάδα ως εδώ και για τη δουλειά που κάνει, πιστεύω ο Άρης μπορεί για πολλά περισσότερα. Για την ομάδα μου δεν έχω παράπονο από τους παίκτες και για την προσπάθεια, παρόλο που χάσαμε. Έδωσαν ό,τι μπορούσαν γιατί και αυτοί είναι άνθρωποι και πέρασαν πολλά τις τελευταίες ημέρες».

Αν θα δούμε και άλλους νεαρούς: «Όποιος αξίζει θα παίξει. Έχει νεαρούς, όποιος αξίζει θα έχει ευκαιρίες, έχει αρκετά παιχνίδια. Δεν θα αναφέρω ονομαστικά κανένα. Έχει πολλούς που προπονούνται. Το πιο σημαντικό για μας να βρούμε ξανά τα πόδια μας, να βρούμε τις καλές μας εμφανίσεις, οι νεαροί είναι εκεί και θα πάρουν τις ευκαιρίες τους, να περιμένουν και να δουλέψουν».

Για τα κίνητρα ενόψει της συνέχειας: «Οι παίκτες είναι επαγγελματίες, δεν έχω παράπονο από αυτή την πλευρά και όλοι πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για τη συνέχεια».


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ