aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΒερχόβετς: «Ο Κετσπάγια μού είπε “μην το πολυσκέφτεσαι”»

Βερχόβετς: «Ο Κετσπάγια μού είπε “μην το πολυσκέφτεσαι”»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης πραγματοποίησε ο Μπλαζ Βερχόβετς. Ο Σλοβένος μέσος είναι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» όπου θα παρακολουθήσει το ντέρμπι με την ΑΕΛ από τα επίσημα του γηπέδου, καθώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής μιλώντας στην Cablenet στάθηκε στην προτροπή του Πόποβιτς να έρθει στην «Κυρία».

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Η αρχική τοποθέτηση: «Ήθελα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο και όταν ήρθε η πρόταση της Ανόρθωσης ήμουνα σίγουρος για την επιλογή. Όταν μίλησα με τον Πόποβιτς ήμουν ακόμα πιο σίγουρος. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα».

Για το γεγονός πως μετακομίζει από μια ομάδα με ψηλούς στόχους σε μια άλλη: «Είμαι συνηθισμένος στην πίεση και στις απαιτήσεις μιας ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους. Ξέρω την πίεση του να παλεύεις για τίτλους και συμμετοχές στην Ευρώπη, μου αρέσει και είμαι έτοιμος για αυτό».

Είσαι έτοιμος να αγωνιστείς άμεσα; «Κάναμε προετοιμασία δύο βδομάδες στη Σλοβενία, είχε διακοπεί το πρωτάθλημα και δεν αγωνιστήκαμε από τις αρχές Δεκεμβρίου. Αν και δεν είμαι 100% έτοιμος είμαι στη διάθεση του προπονητή μου».

Μίλησες με τον Κετσπάγια προτού υπογράψεις: «Ναι, μιλήσαμε. Ήθελα να μάθω κάποια πράγματα για την ομάδα και τη ζωή στην Κύπρο. Μου είπε “μην το πολυσκέφτεσαι, έλα”».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ