aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΒασικοί οι Δημητρίου και Χατζηπασχάλης

Βασικοί οι Δημητρίου και Χατζηπασχάλης

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19 η Εθνική μας ομάδα των Νέων, καθώς σε αγώνα που έγινε το βράδυ της Τετάρτης στο «Ferrycarrig Park» του Wexford ηττήθηκε από την αντίστοιχη ομάδα της Σερβίας με 1-0.

Οι διεθνείς μας με τη συνολική τους παρουσία, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, θα μπορούσαν να αποφύγουν την ήττα. Οι Σέρβοι άνοιξαν το σκορ στο 16ο λεπτό με τον Γιοβάνοβιτς και το διατήρησαν μέχρι το τέλος. Σο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική μας ήταν πολύ καλύτερη, αντέδρασε και αφού δημιούργησε κάποιες επικίνδυνες φάσεις μπροστά στο τέρμα της Σερβίας, στο 73ο λεπτό έχασε την ευκαιρία του αγώνα.

Μετά από εξαιρετική ενέργεια του αρχηγού Μιχάλη Χαραλάμπους και ακολούθως ανάλογη ατομική προσπάθεια του Ανδρέα Κατσαντώνη έφερε τον Παναγιώτη Λουκά απέναντι από το αντίπαλο τερματοφύλακα όμως το σουτ που έστειλε έφυγε άουτ.

Βασικοί αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης, Δημήτρης Δημητρίου και Χρίστος Χατζηπασχάλης, με τον νεαρό μέσο όμως να γίνεται αναγκαστική αλλαγή στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η Κύπρος αγωνίστηκε με τους Δ. Δημητρίου, Κ. Σεργίου, Χ. Χαραλάμπους, Ζ. Άδωνη, Π. Ιωάννου, Ι. Παναγίδης, Ν. Μενελάου, Χρ. Χατζηπασχάλης (21’ Α. Κατσαντώνης), Γ. Γερολέμου (79’ Τζακ Ρόουλς), Μ. Χαραλάμπους, Στ. Παντελή (60’ Π. Λουκά).

Επόμενος αντίπαλος μας η Ιρλανδία το ερχόμενο Σάββατο στο Waterford.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ