aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΒανχάζουενμπρουκ: «Η Ανόρθωση είναι ισχυρή αντίπαλος, έχει πολύ καλούς παίκτες»

Βανχάζουενμπρουκ: «Η Ανόρθωση είναι ισχυρή αντίπαλος, έχει πολύ καλούς παίκτες»

Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα κόντρα στην Ανόρθωση, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ, παραχώρησε ο προπονητής της Γάνδης Χέιν Βανχάουζενμπρουκ.

Όσα δήλωσε ο Χέιν Βανχάουζενμπρουκ:

Αρχικά είπε: «Η Ανόρθωση είναι ένας ισχυρός αντίπαλος. Έχουν καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες, όπως ο Χριστοδουλόπουλος. Είναι μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία και σίγουρα δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Όλοι όμως γνωρίζουν ποιος είναι ο στόχος μας.

Η Γάνδη είναι μια ομάδα που έχει βιώσει σχεδόν τα πάντα. Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο μας.

Σε πρώτη φάση πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας. Κοιτάξτε τον αγώνα με τη Φλώρα. Παίξαμε πολύ χαλαρά εκεί. Ξανά έτσι και πάλι απέναντι στη Σέρκλ, αλλά θέλω να δω ότι αυτό θα αλλάξει».

Για τα αγωνιστικά: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα για τους Ντεπότρ, Οτζίτζα και Οκούμου. Προπονήθηκαν μαζί μας σήμερα, αλλά δεν έχει αποφασιστεί αν μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Ο Τσακβετάτζε δεν θα αγωνιστεί σίγουρα».

Για την Ανόρθωση: «Η Ανόρθωση θέλει την κατοχή, έτσι νομίζω. Τους αρέσει να κρατούν την μπάλα. Είχαν 60% κατοχή με την Παρτίζαν. Μπορούν να σκοράρουν από μακρινή απόσταση, έχουν έναν από τους καλύτερους παίκτες με αυτό το στοιχείο τον Χριστοδουλόπουλο. Δεν πρέπει να τους υποτιμήσουμε, το κυπριακό ποδόσφαιρο δεν είναι πλέον χαμηλού επιπέδου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ