aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Βάλτε μέσα τον Χρυσοστόμου!»

«Βάλτε μέσα τον Χρυσοστόμου!»

Ειδικοί και μη έχουν έναν καλό λόγο για τα αγωνιστικά προσόντα του Ανδρέα Χρυσοστόμου. Ο 21χρονος διεθνής με τις «μικρές» εθνικές (με κλήση και στην Ανδρών) συγκαταλέγεται ανάμεσα στους αγαπημένους παίκτες της εξέδρας της Ανόρθωσης. Οι αναφορές στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης είναι καθημερινές κι είναι πασιφανές ότι οι οπαδοί της «Κυρίας» θέλουν να του δοθούν περισσότερες ευκαιρίες. Μόνο γκρουπ στο Facebook «Βάλτε μέσα τον Χρυσοστόμου!» δεν έχει γίνει. Το εκπληκτικό είναι ότι οι προπονητές του δεν τον εμπιστεύονται εύκολα. Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι φθάσαμε στην 8η αγωνιστική, στις 21 Οκτωβρίου για να πάρει χρόνο συμμετοχής! Έπαιξε προχθές 25 λεπτά (αντικαθιστώντας τον Πάντσεον) στον αγώνα με τη Δόξα και κατάφερε μάλιστα να σκοράρει, χαροποιώντας αφάνταστα τους… υποστηρικτές του.

Κατά διαβολική σύμπτωση και στην περσινή σεζόν, ο Ανδρέας Χρυσοστόμου έκανε ντεμπούτο κόντρα στη Δόξα! Ήταν 13 Δεκεμβρίου 2021, όταν είχε αντικαταστήσει τον Πόποβιτς (στο 65ο λεπτό όπως και προχθές!) όταν η «Κυρία» είχε νικήσει με 2-0. Σε όλη τη σεζόν στο πρωτάθλημα είχε αγωνιστεί 609 λεπτά, σε 19 ματς, αλλά σε κανένα δεν συμπλήρωσε 90λεπτο. Τρεις φορές ήταν βασικός, αλλά και στις τρεις έγινε αλλαγή!

Το γκολ που πέτυχε προχθές ο Ανδρέας Χρυσοστόμου πιστεύεται ότι θα τον βοηθήσει και ψυχολογικά. Περισσότερο για να ξεπεράσει όλη αυτή τη «θολούρα» που προηγήθηκε και δεν έπαιξε καθόλου, με προπονητή τον Ντάρκο Μίλανιτς και αθλητικό διευθυντή τον Νεόφυτο Λάρκου. Τα δεδομένα, πλέον, είναι διαφορετικά και υπάρχουν ενδείξεις ότι επί Τσίσκο Μουνιόθ θα… αντιμετωπισθεί διαφορετικά. Στο Παραλίμνι ο νεαρός μεσοεπιθετικός ασθενούσε, ενώ προχθές μπήκε ως αλλαγή και «δικαίωσε» τον προπονητή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ