aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤρίτη σύλληψη για την υπόθεση Ουζόχο ανακοίνωσε η Αστυνομία

Τρίτη σύλληψη για την υπόθεση Ουζόχο ανακοίνωσε η Αστυνομία

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στις έρευνες της Αστυνομίας στην πολύκροτη υπόθεση του δελτίου υγείας του Φράνσις Ουζόχο. Η Αστυνομία ανακοίνωσε στις 15:55 τη σύλληψη και τρίτο προσώπου. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για άνδρα 41 ετών γείτονα τον Δρ. Κυριακού Γιάγκου σύζυγο της 36χρονης που συνελήφθη ενωρίτερα από την Αστυνομία.

Η ενημέρωση της Αστυνομίας

«Αναφορικά με υπόθεση Δελτίου Υγείας ποδοσφαιριστή / Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, η Αστυνομία προχώρησε πριν από λίγο σε μία ακόμη σύλληψη για τα αδικήματα της συνομωσίας για καταδολίευση και παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία».

Ενωρίτερα η Αστυνομία συνέλαβε 36χρονη γυναίκα για τα ίδια αδικήματα και η οποία σύμφωνα με πληροφορίες σχετίζεται με τη διαδικασία έκδοσης δελτίων υγείας».

Διαβάστε επίσης: Συνελήφθη γυναίκα για την υπόθεση Ουζόχο

Μετά από τριήμερη κράτηση ο Δρ. Κυριακός Γιάγκου αναμένεται να αφεθεί εντός της ημέρας (12/2) ελεύθερος από την Αστυνομία. Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης συνελήφθη για διευκόλυνση των ερευνών σχετικά με την διερευνώμενη υπόθεση της έκδοσης δελτίου υγείας του τερματοφύλακα Φράνσις Ουζόχο.

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Ουζόχο: Ο ρόλος της 36χρονης και το ένταλμα για τρίτη σύλληψη

Σε πρωινή σύσκεψη στο Αρχηγείο Αστυνομίας σχετικά με την υπόθεση Ουζόχο αποφασίστηκε πως δεν συντρέχουν λόγοι για ανανέωση του διατάγματος προσωποκράτησής του. Φυσικά, εφόσον ολοκληρωθούν οι έρευνες και διαφανεί ότι προκύπτει ποινικό αδίκημα τότε θα κατηγορηθεί για να κλητευθεί ενώπιων δικαστηρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ