aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤρία «Κ» για την ψυχωμένη «Κυρία»! (video)

Τρία «Κ» για την ψυχωμένη «Κυρία»! (video)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

O ένας (Καρλίτος) κέρδισε το πέναλτι και έδωσε ασίστ, ο άλλος (Κολούνγκα) ευστόχησε από τα 11 βήματα και ισοφάρισε και ο τρίτος (Καμπρέρα) σκόραρε το νικητήριο γκολ της Ανόρθωσης στο παιχνίδι με τον Άρη.

Οι τρεις «Κ» της προσφυγικής ομάδας ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές στο τρίποντο-ανατροπή κόντρα στους πράσινους της Λεμεσού. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με πολύ ωραίο σουτ του Αντωνίου και γενικά «πατούσαν» καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, ενώ κράτησαν μακριά από την εστία τους κυανόλευκους.

Το δεύτερο μέρος, όμως, άνηκε εξ’ ολοκλήρου στην Ανόρθωση, η οποία αύξησε την πίεση της, έιχε συνεχώς την κατοχή και γυρόφερνε την εστία του Γκολζ. Οι πράσινοι… έπαιξαν με τον χρόνο, με πολλές καθυστερήσεις και διακοπές του αγώνα, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν μάσησαν!

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον κορυφαίο Καρλίτος και σκόρερ τους Ισπανούς, Κολούνγκα και Καμπρέρα (σε διάστημα δύο λεπτών) πέτυχαν την ανατροπή και χάρισαν στην Ανόρθωση τους πρώτους τρεις βαθμούς της στο πρωτάθλημα.

Άρης (Θαλής Θεοδωρίδης): Γκολζ, Θεοφίλου, Ευσταθίου, Παντίδος, Παχίπης, Νάνο, Μενέντες, Ικαντέ, Αντωνίου (62′ Γιούσεφ), Σκούρτης (55′ Μπουκάνζα), Μαραγκουδάκης.

Ανόρθωση (Αντόνιο Πούτσε): Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Καλδερόν, Αγιλάρ, Σάντος, Οικονομίδης, Βίκτορ, Ράγιος (88′ Ρέινα), Κολούνγκα, Καρλίτος (90’+4 Αριστοτέλους), Γκονσάλβες (59′ Καμπρέρα).

Σκόρερ: Αντωνίου 5′ / Κολούνγκα 71′, Καμπρέρα 72′

Κίτρινες: Μαραγκουδάκης, Σκούρτης, Αντωνίου, Ευσταθίου, Ικαντέ / Ράγιος, Ρέινα

Αποβολές: –

Γήπεδο: Τσίρειο

Θεατές: 2500

Διαιτητής: Τράττου Λεόντιος

Α’ Βοηθός: Καλησπέρας Νίκος

Β’ Βοηθός: Μιχαηλίδης Ανδρέας

4ος: Δημητρίου Βασίλης

Παρατηρητής: Δημητρίου Ανδρέας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ