aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΤρελάθηκαν με Πράνιτς: «Πήγε σε ομάδα που δεν ακούσατε ποτέ!»

Τρελάθηκαν με Πράνιτς: «Πήγε σε ομάδα που δεν ακούσατε ποτέ!»

Η απόφαση του Ντάνιελ Πράνιτς να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στη Β’ Κατηγορία για λογαριασμό της Αγίας Νάπας προσέλκυσε το ενδιαφέρον ξένων ΜΜΕ. Η ιστοσελίδα vecernji.hr κάνει αναφορά για τον επόμενο ποδοσφαιρικό «σταθμό» του Κροάτη αριστερόπόδαρου ποδοσφαιριστή με τίτλο: «Έπαιξε στην Εθνική Κροατίας και την Μπάγερν και θα εκπλαγείτε που είναι σήμερα», ενώ στον υπότιτλο τονίζει: «Ο Πράνιτς υπέγραψε σε ομάδα που πιθανόν να μην ακούσατε ποτέ!».

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στην πορεία του 37χρονου ποδοσφαιριστή στην Κύπρο και στο ότι η νέα του ομάδα, Αγία Νάπα FC, τερμάτισε πέρυσι στην τέταρτη θέση της Β’ Κατηγορίας. «Ο Πράνιτς συμμετείχε 58 φορές με την Εθνική Κροατίας και σκόραρε ένα γκολ. Η σπουδαιότερη στιγμή της καριέρας του ήταν η θητεία στην Μπάγερν, όπου πανηγύρισε το νταμπλ το 2010 και έφτασε μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ», καταλήγει το ρεπορτάζ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ