aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤρελαμένοι οι Ανορθωσιάτες: «Να πάρουμε την πρόκριση από αύριο»

Τρελαμένοι οι Ανορθωσιάτες: «Να πάρουμε την πρόκριση από αύριο»

Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσης εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τους δύο κρίσιμους αγώνες σε ποδόσφαιρο και φούτσαλ με Απόλλων και ΑΠΟΕΛ αντίστοιχα.

Αναλυτικά: «Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει τα μέλη του για τις υποχρεώσεις των τμημάτων του Σωματείου μας για το επόμενο “καυτό” διήμερο. Όλος ο κόσμος βρίσκεται σε εγρήγορση (για όλη την χρονιά τώρα), και τώρα είναι που θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για τα παιχνίδια που θα δείξουν τι μπορούμε να καταφέρουμε. Αναλογιζόμενοι πάντα στο που βρισκόμασταν πριν το 1ο μισό αλλά και το που είμαστε τώρα. Η Ανόρθωσις έχει Ιστορία και κόσμο που δεν συγκρίνεται ούτε στα όνειρα αλλά ούτε και στα παραμύθια όλων μαζί.

Αύριο λοιπόν έχουμε μπροστά μας την πρόκληση του 1ου ημιτελικού για τον θεσμό του κυπέλλου. Μια αλλιώτικη εκδρομή ετοιμάζετε απ’ όλα τα πλάτη και μήκη του νησιού. Και όλο το γήπεδο να είχαμε στην διάθεση μας, πάλι κάποιοι δεν θα έβρισκαν εισιτήριο. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε ούτε σαν Σύνδεσμος να ικανοποιήσουμε όλα τα μέλη μας αλλά ούτε και γενικότερα τον υπόλοιπο κόσμο. Για όσους προμηθεύτηκαν όμως δεν υπάρχει επιλογή. Θα πορευτούμε, θα φωνάξουμε και θα νικήσουμε. Ερχόμαστε 1300 έτοιμοι για όλα. Ερχόμαστε έτοιμοι να πάρουμε την πρόκριση από αύριο. Το επιβάλει η καταγωγή μας, το δικαιούται η Ιστορία μας, το ζητάει ο κόσμος μας.

Αύριο μαζευόμαστε από νωρίς στους συνδέσμους μας και αναχωρούμε στις ώρες που καθορίστηκαν από το κάθε κλιμάκιο ξεχωριστά. Καλούμε ΟΛΟ τον κόσμο που θα προέρχεται εκτός Λεμεσού όπως πορευτούν μαζί μας για μια μεγαλειώδη αυτοκινητοπομπή. Σημείο συνάντησης για όλους η έξοδος Χοιροκοιτίας στις 16:45. Απ ́εκεί θα πορευτούμε μέχρι τον “Πισσαρίδη” όπου 17:20 θα ξεκινήσει η πορεία μας, πεζοί μέχρι το στάδιο. Καλούμε τον κόσμο όπως ακολουθήσει πιστά τις οδηγίες των υπευθύνων του Παν.Συ.Φι για την καλύτερη οργάνωση τόσο στην πορεία όσο και στις εισόδους. Επίσης καλούμε τον κόσμο εντός σταδίου όπως καθίσει όσο πιο συμμαζεμένος γίνεται και πάνω από το γνωστό σημείο που θα πάρει θέση το οργανωμένο μας σύνολο. Ακολουθούμε τις οδηγίες του οργανωτή και με το γνωστό μας πάθος κάνουμε ξανά το Τσίρειο έδρα μας. Κασκόλ, φωνή και τρέλα είναι τα απαραίτητα που πρέπει να έχουμε μαζί μας. Αν κάποιος δεν είναι έτοιμος καλύτερα ας μείνει σπίτι του.

Επίσης μετά την χθεσινή μεγάλη νίκη – ανατροπή μέσα στο Λευκόθεο το τμήμα φούτσαλ υπολείπεται μιας νίκης για να πάρουμε την πρόκριση στους τελικούς πρωταθλήματος με πλεονέκτημα έδρας. Αυτή θα έρθει την Πέμπτη στο “Κίτιον” αφού εμείς σαν κόσμος το γεμίσουμε και “πνίξουμε” τους αντιπάλους από νωρίς. Ο αγώνας ξεκινάει στις 20:00».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ