aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤρεις προτεραιότητες και άλλοι δύο νεαροί

Τρεις προτεραιότητες και άλλοι δύο νεαροί

Στην Τουρκία και στην Γιενί Μαλάτιασπορ, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γάλλος ακραίος επιθετικός Μίκαελ Περέιρα όπως γράφουν τα τούρκικα μέσα ενημέρωσης και ο Αλμπέρτο Μπενίτο στρέφει την προσοχή του σε άλλον ακραίο φορ.

Ο τεχνικός διευθυντής φέρεται να εντείνει τις ενέργειές του για την εξασφάλιση της υπογραφής συγκεκριμένου επιτελικού, ενώ δεν λέει «όχι» στον ερχομό ενός άλλου νεαρού Ελλαδίτη αμυντικού, είτε αποκτηθεί είτε όχι ο 22χρονος Δημήτρης Γούτας (φωτό) με δανεισμό από τον Ολυμπιακό.

Καταβάλλεται από πλευράς «Κυρίας» προσπάθεια ώστε εντός της ημέρας να εκδοθεί μετεγγραφική ανακοίνωση. Στα υπόψη των Ισπανών βρίσκεται και 19χρονος Κύπριος, πέραν όσων συμμετέχουν στις προπονήσεις ως υπό δοκιμή.

Σήμερα, δώδεκα από τις δεκαπέντε θέσεις μη γηγενών στο ρόστερ, έχουν κάτοχο: τον τερματοφύλακα Κόπριβετς, τους ακραίους μπακ Γκάμπριελ, Σάντος και Καλντερόν, τους στόπερ Αγιλάρ και Σάβιτς, τους μέσους Κριστόβαλ, Βίκτορ και Πελέ, τον πλάγιο φορ Ρίος, τους επιθετικούς Γκονσάλβες και Ντλόβου. Απομένουν άλλες τρεις κινήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ