aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗTραμετσάνι: «Πρώτη φορά στο ΓΣΠ είχαμε τόση δυσκολία»

Tραμετσάνι: «Πρώτη φορά στο ΓΣΠ είχαμε τόση δυσκολία»

Ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών του ΑΠΟΕΛ και με το αποτέλεσμα (4-0) στον αγώνα με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ για την 16η αγωνιστική δήλωσε ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων, Πάολο Τραμετσάνι.

Ο Ιταλός προπονητής παρά την ευρεία νίκη επισήμανε ότι για πρώτη φορά σε εντός έδρας αγώνα από τη μέρα που ανέλαβε την ομάδα ο ΑΠΟΕΛ αντιμετώπισε τόσες δυσκολίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Συμφωνώ με την ανάλυση του κ. Στρέπελ. Το πρώτο ημίχρονο η Ανόρθωση έκανε φανταστικό παιχνίδι και ας δυσκόλεψαν αφάνταστα, δεν μπορούσαμε να βγάλουμε πίεση. Το δεύτερο μέρας βγήκαμε ψηλά και ήταν καλύτερα για εμάς. Μετά το 2-0 έγιναν όλα εύκολα, όμως ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ήταν το πρώτο παιχνίδι στο ΓΣΠ που είχαμε τόση δυσκολία. Οι παίκτες μου έδειξαν ομαδικό πνεύμα και έδωσαν το 100% των δυνάμεών τους. Είμαστε σε καλό δρόμο και πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτόν. Να είμαστε ακόμα πιο προσεκτικοί για να πετύχουμε τους στόχους μας».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ