aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤους «καίει» το θέμα του Ντλόβου

Τους «καίει» το θέμα του Ντλόβου

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ένα από τα θέματα που «καίνε» τη διοίκηση της Ανόρθωσης, όπως και τον τεχνικό διευθυντή Αλμπέρτο Μπενίτο είναι η πώληση του Ντίνο Ντλόβου. Πριν από μερικές μέρες υπήρχε ενδιαφέρον από την τουρκική Αντάλιασπορ, το οποίο όμως φαίνεται ότι έχει ατονίσει.

Στόχος της Ανόρθωσης είναι να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή, καθώς δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας, ενώ δεν ταξίδεψε ούτε στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Το γεγονός ότι υπάρχουν δημοσιεύματα στην Τουρκία για πιθανή μετεγγραφή του Ετό από την Αντάλιασπορ στην Μπεσίκτας, ίσως φέρει στο προσκήνιο ξανά το θέμα του Ντλόβου χωρίς όμως κάτι τέτοιο να είναι δεδομένο.

Οι κυανόλευκοι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να βρουν ομάδα στον διεθνή Νοτιοαφρικανό επιθετικό και να πάρουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούν από ενδεχόμενη πώλησή του. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να τον δεχθούν πίσω στις προπονήσεις.

Από εκεί και πέρα, ο Αλμπέρτο Μπενίτο έχει ρίξει όλο το βάρος των προσπαθειών του στην απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού. Ενός ποδοσφαιριστή που, αν έρθει, να έχει την ικανότητα να κάνει τη διαφορά στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Επιβάλλεται να έρθει ποιοτικός παίκτης, εκτιμούν οι κυανόλευκοι, για να δώσει το κάτι παραπάνω στην Ανόρθωση. Δεν αποκλείεται να δοθεί και κάτι παραπάνω -οικονομικά- για να επιτευχθεί ο στόχος της απόκτησης ενός πρωτοκλασάτου ακραίου επιθετικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ