aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤους εμψυχώνει και σκέφτεται Χόλγκερσον, Βίκτορ

Τους εμψυχώνει και σκέφτεται Χόλγκερσον, Βίκτορ

Ο Νεόφυτος Λάρκου έστειλε το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης και πλέον απομένει να φανεί στο γήπεδο αν το έχουν λάβει.

Το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο «Αμμόχωστος», θα είναι το πρώτο του Κύπριου τεχνικού στον πάγκο και ίσως το πιο σημαντικό. Γι’ αυτό και ο Κύπριος τεχνικός φροντίζει να εμψυχώνει τους παίκτες του και να τους τονίζει τη σημαντικότητα της αναμέτρησης με τους ερυθρόλευκους.

Αναφορικά με τη χθεσινή προπόνηση, προέκυψαν δύο νέα. Ο Νικολάς Μαρτίνες δεν προπονήθηκε για προληπτικούς λόγους, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, αλλά σήμερα ίσως επιστρέψει σε φουλ ρυθμό, ενώ ο Νούχου ανέβασε ρυθμό και ίσως προλάβει να ετοιμαστεί μέχρι το Σάββατο.

Επίσης, ο Αβραάμ είναι καλύτερα αν και ακόμη δεν εντάχθηκε στο πρόγραμμα εκγύμνασης των συμποδοσφαιριστών του. Όσο για τους Κάλβο, Ντλόβου, Πελέ και Κυριάκου, εξακολουθούν να απέχουν των προπονήσεων.

Σήμερα αναμένεται να επιστρέψουν στην Κύπρο οι Κουλούρης και Τέκια, οι οποίοι είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική Ελλάδος και Αλβανίας κάτω των 21, αντιστοίχως. Ενόψει Νέας Σαλαμίνας θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Λαΐφης.

Από εκεί και πέρα, είναι πιθανόν να γίνουν κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα κόντρα στη συμπολίτισσα. Μία σκέψη που κάνει η τεχνική ηγεσία είναι να επαναφέρει στο κέντρο της άμυνας τους Χόλγκερσον και Σβέσχλεν, για να αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή ο Ζοάο Βίκτορ. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί επίσης ο Μακρής.

Ο στόχος για την Ανόρθωση είναι ξεκάθαρα η εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου και για να αυξηθούν οι ελπίδες είναι αναγκαίο το σαββατιάτικο «διπλό», ώστε είτε να μη χαθεί πολύτιμο έδαφος είτε (στην καλύτερη περίπτωση) να αξιοποιηθούν ενδεχόμενες απώλειες του Απόλλωνα και της Ομόνοιας, που αγωνίζονται με τον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ, αντιστοίχως.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ