aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤόσα ζητάει ο Ντλόβου για να γίνει «Αζέρος»

Τόσα ζητάει ο Ντλόβου για να γίνει «Αζέρος»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η Ανόρθωση και η Καραμπάχ του Αζερμπαϊτζάν τα έχουν βρει σε ό,τι αφορά στο ποσό της μετεγγραφής του Ντίνο Ντλόβου, όμως το πρόβλημα που προκύπτει είναι άλλο.

Ο διεθνής επιθετικός από τη Νότια Αφρική αξιώνει αρκετά χρήματα ετησίως από τους Αζέρους για να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας και κάπου εκεί σκαλώνει για την ώρα η υλοποίηση της μετεγγραφής.

Ο Ντλόβου λέγεται ότι ζητά απολαβές κοντά στις 350.000 ευρώ τον χρόνο, χρήματα που η Καραμπάχ δεν δίνει, έτσι γίνονται προσπάθειες και σκέψεις για να βρεθεί η χρυσή τομή. Μια προσπάθεια που γίνεται είναι για να ρίξει ο ποδοσφαιριστής τις απαιτήσεις του και η Ανόρθωση να πάρει ένα ελαφρώς μικρότερο ποσό ως αντάλλαγμα, από το συμφωνηθέν νούμερο. Για τους κυανόλευκους είναι σημαντικό να ολοκληρωθεί το θέμα όσο γίνεται πιο σύντομα για να μπορέσουν να προχωρήσουν στη μετεγγραφή ενίσχυση με επιθετικό κορυφής.

Αν δεν πουληθεί ο Ντλόβου δεν πρόκειται να προχωρήσει ο Αλμπέρτο Μπενίτο στη μετεγγραφή επιθετικού. Πάντως, ο τεχνικός διευθυντής έχει ξεχωρίσει έναν επιθετικό, ενώ έχει εντοπίσει και εναλλακτική λύση. Αν και εφόσον ο Ντλόβου παραχωρηθεί, η Ανόρθωση θα κινηθεί γρήγορα για να φέρει ποδοσφαιριστή για υπογραφές.

Εκτιμάται ότι εντός της ερχόμενης εβδομάδας το θέμα θα τελειώσει και ο Ντλόβου θα πάρει μετεγγραφή στην ομάδα του Αζερμπαϊτζάν. Υπάρχει πάντα στο προσκήνιο και η Αντάλιασπορ από την Τουρκία, όμως για την ώρα φαίνεται ότι η Καραμπάχ είναι πιο κοντά στον παίκτη αφού έχει δείξει πιο ζεστό ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ