aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤορνίκε Οκριασβίλι, το νέο δεκάρι της Ανόρθωσης

Τορνίκε Οκριασβίλι, το νέο δεκάρι της Ανόρθωσης

«Κόκκινο» κτυπά ο μετεγγραφικός σχεδιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η υπογραφή του Τιμούρ Κετσπάγια στο διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Αμμοχώστου έδωσε το έναυσμα στον Γεωργιανό προπονητή να θέσει σε εφαρμογή το πλάνο ενίσχυσης της «Κυρίας». Ο 51χρονος τεχνικός αφού έδωσε εντολή για επαφές με τους ποδοσφαιριστές του υφιστάμενου έμψυχου δυναμικού των οποίων λήγει το συμβόλαιο έριξε… δίχτυα στο «παζάρι» με στόχο την ποιοτική ενίσχυση του ρόστερ.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ποντάρει σε γνώριμες, για τον ίδιο, λύσεις γι’ αυτό και προτεραιότητά του είναι οι «αγορές» της Γεωργίας και της Ελλάδας. Μάλιστα φαίνεται πως έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με κάποιους ποδοσφαιριστές με τον Τορνίκε Οκριασβίλι να προβάρει τα κυανόλευκα. Ο Γεωργιανός επιτελικός μέσος μιλώντας στο κρατικό κανάλι της πατρίδας του αποκάλυψε ότι έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Κετσπάγια και τα επόμενα δύο χρόνια θα αγωνίζεται στην Ανόρθωση.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύπτει πρόταση για Λαμπρόπουλο και «διαζύγιο» με Σίλντενφελντ

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής που μπορεί να δώσει λύσεις και στα άκρα της επίθεσης από τον Ιανουάριο του 2017 ήταν στην Κρασνοντάρ, όπου κατέγραψε 16 εμφανίσεις και δύο γκολ. Προηγουμένως θήτευσε για ένα εξάμηνο στην Εσκίσεχιρσπορ (12 συμμετοχές, δύο γκολ), ενώ από το καλοκαίρι του 2013 έως τον Ιανουάριο του 2016 αγωνίστηκε στην Γκενγκ, με τη φανέλα της οποίας μέτρησε 32 συμμετοχές και σκόραρε έξι τέρματα. Ο Οκριασβίλι είναι 36 φορές διεθνής με την Εθνική Γεωργίας, ενώ κλήθηκε εσπευσμένα ενόψει της αναμέτρησης με την Ιρλανδία την ερχόμενη Τρίτη αν και βρίσκεται σε απραξία από τον Νοέμβριο του 2018.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ο Τιμούρ «σκανάρει» τον Ρίκι

Στη μετεγγραφική λίστα του Κετσπάγια προστέθηκε, επίσης, τ’ όνομα του Βασίλη Λαμπρόπουλου. Σύμφωνα με την ελλαδική εφημερίδα «Sportime» ο Γεωργιανός προσέγγισε τον Ελλαδίτη κεντρικό αμυντικό, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την ΑΕΚ Αθηνών. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί κατά τη θητεία του Κετσπάγια στον πάγκο του «Δικεφάλου», όμως σύμφωνα με το δημοσίευμα οι οικονομικές απαιτήσεις του 29χρονου ποδοσφαιριστή είναι, προς το παρόν, αρκετά υψηλές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ