aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤώρα είναι η ώρα (και) για τον Δημητρίου και για την Ανόρθωση

Τώρα είναι η ώρα (και) για τον Δημητρίου και για την Ανόρθωση

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Ο στόχος της Ανόρθωσης για το τρία στα τρία στους εντός έδρας αγώνες με Ερμή, Δόξα και Πάφος FC δεν επιτεύχθηκε. Η «Κυρία» αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την παφιακή ομάδα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και απώλεσε δύο βαθμούς στην προσπάθειά της για διεκδίκηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Η ομάδα της Αμμοχώστου πλήρωσε τα λάθη της. Αρχικά του Σίλντενφελντ, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Δημητρίου και ανάγκασε την Ανόρθωση να… τρέχει. Οι παίκτες του Στρέπελ κατάφεραν, όπως και στο ματς με τη Δόξα να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα με τέρματα των Κατσαράβα και αυτογκόλ του Ντόβπνια. Οι κυανόλευκοι, ακολούθως, «πλήρωσαν» την άστοχη έξοδο του Δημητρίου στη φάση του δεύτερου γκολ της Πάφου και παρόλο που πίεσαν για τρίτο γκολ δεν κατάφεραν να το επιτύχουν, είτε γιατί ο Μολ ήταν σε καλή μέρα, είτε γιατί οι παίκτες της δεν βρήκαν στόχο.

Διαβάστε επίσης: H Πάφος σταμάτησε το τρένο της αντεπίθεσης της Ανόρθωσης (pics & vid)

Πλέον, η Ανόρθωση καλείται να σηκώσει κεφάλι να πάει στο Τσίρειο και να «ζωντανέψει» ξανά τις ελπίδες της. Ο εκτός έδρας αγώνας με την ΑΕΛ κρίνεται ακόμη πιο σημαντικός μετά τις απώλειες βαθμών στον αγώνα με την Πάφος FC.

Τώρα είναι η ώρα που η Ανόρθωση καλείται να δείξει αν έχει την ποιότητα και την αντοχή να παλέψει για τους στόχους της. Τώρα είναι, επίσης, η ώρα που όλοι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» πρέπει να σταθούν «ασπίδα» στον Δημήτρη Δημητρίου. Ήταν επόμενο ότι κάποια στιγμή ο νεαρός τερματοφύλακας θα έκανε λάθος που θα στοίχιζε βαθμούς. Αυτή είναι η… μοίρα του τερματοφύλακα.

Η λανθασμένη έξοδος είναι καθαρά θέμα εμπειρίας και ο ίδιος επιβάλλεται να σηκώσει κεφάλι, να πεισμώσει και να γίνει ακόμα καλύτερος μέσα από τα λάθη του. Στο κάτω-κάτω οι αποκρούσεις του ήταν που κράτησαν ζωντανή την Ανόρθωση σε προηγούμενους αγώνες…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ