aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΤώρα αρχίζουν τα ντέρμπι

Τώρα αρχίζουν τα ντέρμπι

Τέσσερις αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα (20:00) για την 10η αγωνιστική του πετοσφαιρικού πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας ανδρών. Το ντέρμπι μεταξύ της Ανόρθωσης και της Ομόνοιας ξεχωρίζει από το υπόλοιπο πρόγραμμα.

«Κυανόλευκοι» και «πράσινοι» που ισοβαθμούν με 16 βαθμούς, θέλουν τη νίκη για να μην απομακρυνθούν από την κορυφή και να εκμεταλλευτούν τυχόν στραβοπάτημα του πρωτοπόρου «Green Air» Παφιακού.

Η ομάδα της Πάφου έχει δύσκολο έργο στο «Σπύρος Κυπριανού» απέναντι στην «Καπάτσος» Νέα Σαλαμίνα. Οι ερυθρόλευκοι, που βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, με τρίποντη νίκη μπορούν να δημιουργήσουν συνθήκες ακόμα και διεκδίκησης της πρωτιάς.

Από την άλλη, ο Green Air Παφιακός εάν δραπετεύσει από τη Λεμεσό χωρίς απώλειες, τότε κάνει άλλο ένα σημαντικό βήμα για τον τίτλο. Μεγάλο ενδιαφέρον προκαλεί και το παιχνίδι μεταξύ της Αναγέννησης και της Pokka ΑΕ Καραβά στη Δερύνεια.

Ο αγώνας μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας από τους κρισιμότερους της πρώτης φάσης για τις δύο ομάδες που θέλουν μόνο τη νίκη, αφού με άλλο αποτέλεσμα ίσως τεθούν εκτός τετράδας.

Τέλος, στο Λευκόθεο, ο ΑΠΟΕΛ ως «φιλοξενούμενος» θα αντιμετωπίσει το Παραλίμνι και είναι το ακλόνητο φαβορί για το τρίποντο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ