aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤον ανακοίνωσε και ήδη προπονείται!

Τον ανακοίνωσε και ήδη προπονείται!

Με ανακοίνωση της η Ανόρθωση ενημερώνει για την την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χεσούς Ερέρο.

Την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στη Λιαγκοστέρα (26 συμμετοχές), ενώ το 2005-2009 ήταν στη Σαραγόσα (47 συμμετοχές), το 2009-2012 στην Καρταχένα (77 συμμετοχές και 2 γκολ), το 2012-2014 στη Χιρόνα (44 συμμετοχές) και το 2014-2014 στη Βαγιαδολίδ (18 συμμετοχές).

Αναλυτικά: «Η συμφωνία είναι μονοετής με προοπτική ανανέωσης για ένα ακόμα χρόνο. Πρόκειται για 32χρονο (10/2/1984), Ισπανό κεντρικό αμυντικό, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες της Σαραγόσα, τον τόπο καταγωγής του, όπου και άρχισε την καριέρα του.

Εδώ και λίγη ώρα το τελευταίο μετεγγραφικό μας απόκτημα βρίσκεται στην Πολωνία και ήδη ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή. Στην προπόνηση που είναι σε εξέλιξη ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και από αύριο αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Καλωσορίζουμε τον «Chus» στην Ανόρθωση και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την ομάδα μας».

Θυμίζουμε ότι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Αμμοχώστου βρίσκεται στο ψάξιμο και για ακραίους επιθετικούς. Γι’ αυτές τις θέσεις θέλει να φέρει πολύ καλούς παίκτες, μιας και εντοπίστηκαν σημαντικές ελλείψεις και χρειάζεται αυτοί που θα αποκτηθούν να βοηθήσουν ουσιαστικά και ποιοτικά. Ο Αλμπέρτο Μπενίτο φέρεται να έχει και εδώ προτίμηση, σε παίκτες από την ισπανική αγορά τους οποίους και γνωρίζει. Παίκτες οι οποίοι μπορούν να δώσουν τις λύσεις που θέλει η ομάδα, όπως εκτιμά.

Από εκεί και πέρα, ένα θέμα το οποίο φαίνεται ότι θα τραβήξει αρκετά ακόμη και δεν θα ξεκαθαρίσει σύντομα είναι αυτό του Ντίνο Ντλόβου. Μπορεί κατά καιρούς στην Ανόρθωση να έφθασε κάποιο ενδιαφέρον από ξένες ομάδες, όμως καμία επίσημη πρόταση δεν υπάρχει. Και άμα δεν υπάρχει, ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει στην «Κυρία» και τη νέα σεζόν.

Το ιδανικό για την Ανόρθωση και τον Μπενίτο είναι ο Ντλόβου να πωληθεί. Πρώτο, για να μπει χρήμα στο ταμείο και δεύτερο, γιατί δεν φαίνεται ο Πούτσε να «καίγεται» για τον διεθνή επιθετικό από τη Νότιο Αφρική. Ειδικά από τη στιγμή που δεν συμμετέχει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, πολύ πιθανόν με την πρώτη ευκαιρία θα παραχωρηθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ